Verplaatsing van de koi

Verplaatsing van de koi

Als alles normaal verloopt komen volgende week de nieuwe koi binnen. Het is een serieuze laatste levering dit jaar. Ik heb zelfs een groot aantal koi in Japan gelaten om niet overbevolkt te zijn tijdens de wintermaanden.

Wij hebben niet de luxe en de accomodatie om zomaar alles op te vangen tijdens de wintermaanden, daarom deze oplossing. Ik heb voldoende inkopen gedaan om de volgende maanden een prachtcollectie te kunnen laten zien. 

Volgende week donderdag is het zover. en dat zal dan tevens de laatste daad aijn voor 2020. Het is ook genoeg geweest. Wie echter nog enkele mooie koi wil zien verdwijnen naar de belangrijkste vijver 5, is welkom en kan mee genieten van de koi die overgebracht zullen worden.

Als ik me niet vergis zijn het er nog 28, en niet van de minste. Ik zal ze telkens per 4 in een grote bowl zetten en dan filmen om zodoende niet te veel afzonderlijke films te moeten maken. Het is een heel werkje, maar een werkje dat we wel zien zitten.

De koi die verleden week al overgezet zijn, hebben het naar hun zin. De vraag waarom ik dit in 2 fasen doe is vrij eenvoudig te beantwoorden...het is een kwestie om de filters niet teveel en te zwaar te belasten. Het waren iets te veel koi en we hebben gekozen om dit in 2 stappen te doen.

Ondertussen is de online auction van Sakai FF een feit waar ik een groot aantal tosai zie verschijnen. De deadline van de veiling is telkens vermeld op de koi, de meesten op 17-12 en de laatsten op 18-12. Wie graag een bod uitbrengt, kan me altijd contacteren, maar laat je niet beïnvloeden door de beginprijzen...deze zijn dus absoluut niet van tel. Ik heb er ook de foto's bijgedaan van de nieuwe bloedlijnen van Sakai FF.

Zelf koop ik geen koi meer aan. Je zult dus zelf je ding moeten doen via mij. Daarna is er dit weekend nog de R-collectie van Narita en volgende week de laatste veiling van Momotaro. 

 

Meer afbeeldingen

Verplaatsing van de koi: afbeelding 1
Verplaatsing van de koi: afbeelding 2
Verplaatsing van de koi: afbeelding 3
Verplaatsing van de koi: afbeelding 4
Verplaatsing van de koi: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

555


Peter De Clercq

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml