Verzot op golden corn

Verzot op golden corn

Hij moet en hij zal golden corn bowlen, binnen of buiten, maar onze Jan is nu éénmaal verliefd op golden corn, en hij kan er  ontzettend van genieten. Jan wordt dit jaar 80, maar blijft in zijn hart een veulentje. Wat een prachtig mens.

Hij komt iedere week speciaal op bezoek omdat hij dat graag doet, en omdat hij verzot is op koi en hij heeft er bijzonder veel plezier in om nog te genieten op zijn oude dag...respect.

Ik zeg hem ook dat hij eigenlijk geen koi meer moet kopen, maar hij luistert niet. En wie ben ik om hem zijn pleziertjes te misgunnen ! Gelukkig is de temperatuur buiten nog altijd gezegend en is het onder de kap nog 12°-13°. Ik geloof niet dat ik het ooit eerder heb meegemaakt dat de temperaturen zo hoog blijven in de winter. Maar de winter is nog niet voorbij.

Jan heeft zijn oog laten vallen op een golden corn die buiten zwemt, en dan is hij dwingend genoeg om toch deze koi te laten bowlen. Ze zwemmen allemaal nog goed rond en van hyberneren is geen sprake, dus het kan ook geen kwaad. 

Het was wel heel donker weer, dus ik heb het filmpje wat lichter moeten maken om feeling te krijgen met de werkelijkheid. Beide zijn aangekocht via Narita en dan weet je waar de klok hangt. 

Binnen heb ik er ook een groot aantal zitten die ik rechtstreeks aankocht van Taniguchi San. Deze had ik als tosai vorig jaar aangekocht, en zijn nu allemaal mooie nisai geworden. Je ziet ze ook veranderen qua schubindeling. Interessant om te volgen in ieder geval. De kleintjes ertussen zijn ogon van Momotaro  en heb ik nog niet op de website gezet. Ik moet Polleke inschakelen om er goede foto's en filmpjes van te maken.

Mag ik mijn goshiki showa van Kibi ook nog eens zien ? Ja Jan, maar ik moet naar huis. De veilingen van Sakai FF zijn aan de gang en ik moet koi selecteren voor mij en voor klanten. Maar omdat jij het bent zal ik deze nog gauw eventjes laten zien. Hij kan toch zo lekker dominant zijn, zonder dominant over te komen !

Ik moet zeggen dat het toch een aparte goshiki showa is. Of deze goshiki zal blijven is nog maar de vraag, maar uitstraling heeft hij wel vind ik. Zo...en nu vliegensvlug naar huis om me de ganse zondag te ergeren aan de veilingen.

sakai ffWat is het een probleem om een selectie van Sakai FF te pakken te krijgen tegenwoordig...niet normaal ! Diegene die ik bijzonder graag wil kan ik niet te pakken krijgen. Ik zal er om te bewijzen dat deze koi zo duur weg gaan eens een screenshot van de aankoopprijs bijdoen om te laten zien wat die dingen soms gaan....inkoop dan nog te verstaan....niet normaal.

Ik heb een box te pakken kunnen krijgen en 3 enkelingen, maar daarover morgen weer, want de veiling is nog niet gedaan en morgen begint die van Momotaro ook nog....

 

 

 

Meer afbeeldingen

Verzot op golden corn: afbeelding 1
Verzot op golden corn: afbeelding 2
Verzot op golden corn: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml