Voor de jumbo lovers

Voor de jumbo lovers

Op dit ogenblik heb ik zelf geen jumbo koi meer ter beschikking. Het grootste gedeelte  is uitverkocht, en daar mogen we enkel blij om zijn. Voor diegenen echter die op zoek zijn naar jumbo tot 85 cm heb ik misschien goed nieuws.

Michael, mijn partner in Duitsland, heeft me doorgegeven dat hij zijn bestand met jumbo tot 85 cm op de markt wil brengen via een veiling die hij wil houden begin oktober. De juiste datum weet ik nog niet, maar de voorbereidingen om de koi te fofograferen en filmen zijn in de maak.

Ik ken zijn bestand, en ik weet dat er geweldige koi tussen zitten. Geen ouderdomsdekens, integendeel, nog vrij jonge koi. Hij zou deze graag aanbieden via een veiling die ik zo snel mogelijk zal activeren. Ik hou je in ieder geval op de hoogte van de gang van zaken.

De koi die verkocht worden zijn allen gekeurd op KHV en CEV en zullen bij verkoop op één bepaalde datum kunnen afgehaald worden in Arendonk. Hiervoor is een goede samenwerking vereist, maar dat hoeft geen probleem te worden. Goede afspraken maken goede vrienden. 

Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om deze in Duitsland te gaan ophalen, het is niet zo heel ver van Arendonk, maar dat zal nog even besproken worden. Hou de website dus goed in de gaten voor die mensen die grote koi voor een mogelijk gunstige prijs via de veiling kunnen aankopen.

 

2
2
4
7
7
6
6
8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml