Vrijdag geopend

Vrijdag geopend

Het is donderdag een feestdag als ik me niet vergis, en in België wordt er dan ook een overbruggingsdag genomen zodat er een verlengd weekend is.

Ik zal donderdag NIET open zijn, maar ik wil vrijdag wel open houden van 11.00 tot 15.00 uur. Ik verzoek tevens alle mensen die nog een koi hebben zwemmen die opgehaald moet worden om dit weekeind langs te komen.

Het is tijd, alles is in orde en alles is gecontroleerd zodat er geen excuus meer voorhanden is om de koi niet op te halen.

Ik zou het ook op prijs stellen indien even een mailtje gestuurd wordt met de mededeling dat je langs komt, zodat ik alles in gereedheid kan zetten, dus:

Vrijdag open van 11.00 tot 15.00 uur

Zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur

Zondag open van 10.00 tot 12.00 uur

Ondertussen zwemmen de deelnemende koi aan de Euregio show weer ontspannen rond en genieten ze van hun rust.

Het transport naar huis was goed verlopen. Alle koi zijn uiteindelijk goed en gezond gearriveerd. Ik ben weer blij dat alles goed is verlopen.

Ondertussen kreeg ik een filmpje aan dat het afbreken van de infrastructuur van de euregioshow vollop in de gang was, en op naar volgend jaar.

2 kleine puntjes van aandacht.

Er werd gemeld dat het fijn zou zijn om de mensen die zich ingespannen hebben om mee te doen aan de show ook kenbaar te maken zodat mensen weten welke koi bij welke vaten horen.

De tussenschotten en de opening tussen de vaten zijn een meerwaarde, echter...de bijhorende publiciteit van externe bedrijven wordt echter niet op prijs gesteld. Er is begrip dat er geld moet ontvangen worden met publiciteit, maar het blijft een storend effect op de show.

Mijn voorstel is om de schotten te blijven hanteren, maar daar de namen van de deelnemende mensen op te voorzien. Ik begrijp dat dit dan misschien niet op de jureringsdag moet zijn, maar men kan dit tijdens de jurering afdekken en nadien zichtbaar maken op de zondag als de meeste toeschouwers aanwezig zijn.

Tussen haakjes, dit zijn niet mijn punten van aandacht, maar deze heb ik opgevangen tijdens de show...dus ik ben niet de bozerik, alhoewel ik het wel begrijp ! Ze hebben gelijk...

Volgende week zaterdag zal ik een speciaal weekend houden om alle koi te promoten en te voorzien van hun toekomstige verblijfplaats. Daarover morgen meer….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137