Wat is dat dit jaar met de tijdschriften

Wat is dat dit jaar met de tijdschriften

Deze week in het koiblad, met een uitgebreid artikel over Arcen, de week ervoor in het magazine Onderox, je zou er nog rode oorjtes bij krijgen.

Ik moet eerlijk zeggen dat 2016 toch een bijzonder jaar was, dat moeilijk zal te evenaren zijn, maar wie weet ! Blijkbaar heb ik toch een goed oog om koi aan te kopen, want tegenwoordig wordt ik regelmatig door meerdere buitenlanders gecontacteerd die me feliciteren en me zeggen dat ik geweldig mooie koi heb.

De felicitaties komen uit zowel Italië, Spanje, Ierland en zelfs uit England. Het is echt opvallend en niet uit de lucht gegrepen. Ze willen allen naar Arendonk komen om koi te kopen. Ik weet dat de meesten voor een appel en een ei een goede koi willen kopen, maar dat zal ik ze wel eens afleren want zo werkt het niet.

Ik heb op het eerste blad van het boekje een rood streepje geplaatst bij de vermelding Interkoi Arendonk, en ik moet zeggen dat er nogal wat streepjes staan….impressionant…

Dat deze koi niet mijn eigendom waren, maar dat Interkoi ze wel ingekocht had voor Ans en Frans deed niets ter zake. Ons inzicht en de skills van hen waren voldoende om verschillende koi naar grote hoogte te brengen, en ik ben de laatste om hen de eer niet te gunnen. Zij hebben de koi van kleinsafaan verzorgd en verbeterd.

Ik vond het een eer dat ze vroegen om mee op het podium te staan, ondanks het feit dat de eer eigenlijk naar hun toe moest gaan, maar dit benadrukt toch maar weer eens de goede relatie dat er is tussen dealer en klant, iets waar ik best trots op mag zijn.

Een tijdje geleden stuurde iemand mij ook enkele foto’s uit tijdschriften met een overzicht van de prijzen die ik vroeger heb gewonnen, en ik was zelf onder de indruk. In de beginjaren deed ik veel mee met shows, nadien is dat wat verwaterd. Ik zet er hier een paar van op de website, en het doet vele herinneringen ophalen.

Om dit belangrijk jaar wat glans bij te zetten, zet ik niet één, maar 4 koi in promotie. Het zijn stuk voor stuk kleppers, en er zitten zelfs nog koi bij die je niet moet onderschatten, koi die nog best iets in hun mars zullen hebben op de koishows.

Persoonlijk vind ik dit een bowl om te bewonderen, en ik denk dat iedere rechtgeaarde koiliefhebber zich gelukkig zou prijzen met een kwartet zoals dit.

Ik begin met de betere sanke, die in mijn ogen bekwaam moet zijn om in de toekomst hele hoge ogen te gooien, tenzij ze geen goede vijver kan vinden om te evolueren.

Sanke SA-V15-4110 . Er zijn vele wegen die leiden naar Rome, maar dit is een sanke die zijn weg zeker gevonden heeft. Altijd interessant is het om het filmpje bij aankoop te zien.

Ik ga hier geen woorden aan verspillen, want dat is toch praten tegen de bierkaai, maar iemand die deze sanke verder kan begeleiden en boven de 80 cm kan brengen heeft een unieke kans om heel hoge ogen te gooien op iedere koishow.

Promotieprijs geldig tot 12 februari: 3500 euro

De volgende sanke is geen onbekende. Het is de adult champion van Arcen, en ik kan je op een briefje garanderen dat ze bijzonder interessant ontwikkeld. De laatste keer dat ik ze wat nauwlettender in het oog heb gehouden, maakte ze een geweldige indruk op mij.

Ze begint breder te worden, het sumi zit er nog steviger op verankert, je ziet dat ze volwassen wordt. Ze zou wel eens heel veel geld waard kunnen worden, en eerlijk gezegd...ik heb ze onderschat.

Geen enkel filmpje, ook dit niet, geeft weer hoe ze nu momenteel rondzwemt. Een rondzwemmende belofte, neem dat maar van mij aan. Altijd interessant om een filmpje te zien bij aankoop

Promotieprijs geldig tot 12 februari: 2750 euro

De volgende in het rijtje is een showa van Momotaro, een weggever, en vrij onbemind. Hiermee wil ik zeggen dat er weinig interesse is gebleken in deze showa, en dat verbaasd me soms.

Stevige body, mooi sandan kohaku patroon, het sumi is niet sterk op dit moment, maar het is aan verandering toe, en ik zie deze toch nog positief veranderen. Een redelijk zwaar sashi, maar niet onregelmatig en met dezelfde sterkte ! De koi heeft een moeilijke aanpassingsperiode gehad, maar heeft zich ondertussen goed herstelt en begint zijn plaats te vinden in deze bestand.

Ik ga er een stevige promotieprijs op plakken die vele malen onder zijn waarde ligt en ik hoop er een goede vijver voor te vinden bij iemand die iets meer vertrouwen heeft in deze flinke meid. Misschien is ze wel te bescheiden tussen al het andere geweld.

Promotieprijs geldig tot 12 februari: 2500 euro

Tenslotte een tancho showa die maar niet zijn thuis kan vinden. Ze zwemt al sinds april 2015 bij mij rond en de enigste die ze graag ziet, ben ik. Toch is ze nog maar 30 maanden en kan er nog veel gebeuren.

Ben ik te zwart ? Ben ik niet mooi genoeg, wie zal het zeggen. Daarom ook deze zware promotieprijs, en hopelijk kan ze iemand wakker maken.

Promotieprijs geldig tot 12 februari: 1950 euro

Tenslotte zal ik een prijs maken voor alle 4 de koi samen. Het is natuurlijk een utopie dat je ze alle 4 samen verkoopt, maar je weet maar nooit. Niet geprobeerd is altijd mis, en je weet nooit of er mensen zijn die pas een vijver hebben aangelegd en nog een aantal mooie en goede koi willen aankopen.

Promotieprijs geldig tot 12 februari voor het kwartet: 9999 euro

Meer afbeeldingen

Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 1
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 2
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 3
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 4
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 5
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 6
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 7
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 8
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 9
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 10
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 11
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 12
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 13
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 14
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 15
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 16
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 17
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 18
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 19
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 20
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 21
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 22
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 23
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 24
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 25
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 26
Wat is dat dit jaar met de tijdschriften: afbeelding 27

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137