Wat nieuws op een rijtje

Wat nieuws op een rijtje

Vandaag even wat nieuwtjes op een rijtje, zodat je op de hoogte blijft van het gebeuren

nieuwsflash 1

Eerst en vooral wil ik zeggen dat er 13 azukari tosai van de Taniguchi 27-reeks verkocht werden. Er zijn er dus nog 14 te gaan. In het nieuwsitem voorheen werd vermeld dat er minimaal 15 moesten verkocht worden om een wedstrijd te koppelen aan dit onderdeel.

Vermoedelijk zullen die laatste 2 nog wel verkocht worden veronderstel ik, dus ik laat de wedstrijd gewoon doorgaan met als hoofdprijs een waardebon van 300 euro. Ik zal tijdens de winter aan enkele mensen vragen om jury te spelen om de koi te beoordelen op foto en film, die ik zal maken tijdens mijn reis naar Japan in het voorjaar.

nieuwsflash 2

Probites herfst en lente, zinkend voer en wintercare worden vandaag geleverd. De mensen die besteld hebben kunnen dit vanaf vandaag komen ophalen. Wie het graag opgestuurd heeft, moet het mij even melden. Voor zover ik begrepen heb van Mike, zal hij tussen 13.00 en 14.00 uur in Arendonk zijn.

nieuwsflash 3

Er zullen vermoedelijk 2 leveringen koi binnenkomen dit najaar. De eerste levering zal vermoedelijk begin november zijn, de volgende levering begin december. Ik heb mijn volgende reis gepland rond einde november, en die zal ook afgesteld worden op de veiling van Momotaro en Sakai. De koi die op dit moment nog in de mudpond verblijven zullen tegen deze tijd normaal opgevist zijn.....tenminste dat hoop ik. Ik zal dan ook de nodige foto's en filmpjes maken van de Azukari koi. Deze zullen in de maand december binnenkomen. Duimen voor succes en hopelijk niet te veel tegenslagen.

nieuwsflash 4

Buiten de nieuwe koi, zijn er nog altijd een aantal "oude" koi die ook nog een nieuw verblijf zoeken. Nieuwe koi wil niet altijd zeggen goede koi, en eigenlijk verkoop ik liever koi die al geruime tijd in Arendonk verblijven dan pas aangekomenen. Helaas is de gedachtengang van de meeste mensen anders, maar geloof me, hoe langer ze hier gezeten hebben, hoe beter voor de koi.

nieuwsflash 5

Ik zal vandaag open zijn vanaf 11.00 uur tot....± 16.00 uur. Morgen zal ik open zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur. Al wie nog van plan is om een laatste aankoop te doen is welkom. Het is nog altijd een gunstige periode om koi over te zetten.

nieuwsflash 6

Ik zal gesloten zijn op zaterdag 19 oktober. Gelieve dit te noteren, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. Vanaf zaterdag 26 oktober ben ik terug wekelijks open. Kom je niet voor koi, dan kan je nog altijd voor de gezelligheid komen.

nieuwsflash 7

Dit is geen nieuwsflash, maar een kleine vaststelling. Tijdens mijn reizen naar Japan worden er 2 tot 300 unieke bezoekers extra genoteerd. Normaal zitten de bezoekersaantallen tussen de 550 en 650 per dag, tijdens mijn Japanreizen telkens tussen de 800 en 900 bezoekers. De filmpjes die geupload worden op youtube worden gemiddeld tussen de 100 en 200 maal bekeken, afhankelijk van de interesse. De duurste koi van Momotaro werd tot hiertoe 171 keer bekeken, de dure Sakai werd 180 keer bekeken. Van de getoonde vissen werd deze koi 1310038 meer dan 200 keer bekeken, gevolgd door deze sanke 1310032. De meeste aandacht ging echter naar deze man van Momotaro met meer dan 250 kijkers. De man die zeker zoveel aandacht waard is, is deze mannelijke kohaku van Momotaro, een geweldige koi...

Wie is van plan om langs te komen vandaag ?

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240