Water en wijn

Water en wijn

Deze week is het zover. De laatste koi die nog in de buitenvijvers zwemmen, worden morgen naar de binnenvijvers overgebracht. We zullen foto's en nieuwe video's maken om alles bij te werken. Daarna is het een kwestie van de vijvers af te breken.

Het zal een vreemd moment zijn wanneer de vijvers weg zijn, maar woensdag is het zover. Ik hoop dat we het in twee dagen kunnen klaren. Dan kan ik beginnen met het nieuwe avontuur van de wijn en het water.

Ik weet niet precies hoeveel koi er nog zwemmen, maar volgens mijn gegevens zouden het er ongeveer 59 moeten zijn. Zeker ben ik niet, want een foutje is snel gemaakt, maar ik zal er niet ver naast zitten.

Alle koi staan op de website met een aangepaste prijs, en dat is de prijs die ik graag zou krijgen voor de koi. Maar vanaf nu zal er water bij de wijn moeten worden gedaan. De vraag is alleen hoeveel water we moeten toevoegen om nog op smaak te blijven.

Het is mijn wens om alle koi dit jaar nog verkocht te krijgen en ik hoop natuurlijk dat het me lukt. Maar om de een of andere reden is het momenteel bijzonder rustig in koiland. Het is heel moeilijk om de animo te voelen die ik vroeger wel ervaarde.

Dit is mijn plan: ik breng mijn ontvangstruimte voor klanten terug naar binnen, waar ik normaal de mensen in de winter ontvang. Ik zal grotere afdrukken laten maken van de foto's van de koi, met de vermelding van hun prijs.

Ik nodig iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de binnenvijvers. Als er interesse is voor een koi, mag men een voorstel doen voor de aankoop. Uiteraard heb ik het liefst dat de huidige prijs gehandhaafd blijft, maar het is momenteel een uitdagende situatie. Daarom nodig ik iedereen uit om zaterdag even langs te komen.

Ondertussen is de fakkel die Interkoi Ameide overgenomen heeft een mikpunt van kwaliteit. Als  je ziet welke kleuren rijkdom hier aangeboden wordt dan zegt die voldoende en moet ik met heimwee terugdenken aan mijn vroegere gloriejaren. Bekijk dit filmpje, het zeg voldoende.

4
4
16
9
5
3
7
9

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml