Welke koi is mijn oudste koi

Welke koi is mijn oudste koi

Daarmee bedoel ik welke koi het langst in Arendonk rondzwemt. Ik geloof ook dat het de oudste koi is die ik heb rondzwemmen en zo oud is deze niet.

Altijd plezierig om er een prijs aan te koppelen. Geef je antwoord via de reacties, dan kan ik het makkelijk opvolgen.

Niet per sms, telefoon, whatsapp, msn of mail, want dat is me wat te gortig en kan ik moeilijk opvolgen. Als je denkt de oudste koi gevonden te hebben, zet het dan alleen in de reacties.

De prijs ? Een ginrin benigoi. Ik heb er nog iets te veel van zitten en het is een mooie gelegenheid om er eentje van als prijs weg te geven. Je hebt de keuze uit de serie die begint met 16110..(dus niet met 1603...)

Nu moet je je niet ongerust maken, het zijn allen nog bijzonder goed uitziende ginrin benigoi, maar ik had er gewoon teveel aangekocht, dus leek het mij een mooie prijs die je niet zomaar aan je voorbij kan laten gaan.

Doe mee en antwoord via de reacties. Wie weet is het een strikvraag !

Ik denk er juist aan...het komt op zoals "§éàç$é" dat ik misschien volgende week een speciale actie zal opstarten om deze koi alsnog een goede plaats proberen te geven. En opgelet, het is een goede en mooie koi !

Nog een korte les.

Koi bekijken blijft altijd een moeilijke zaak, en hoe je het ook draait of keert, er zijn niet veel mensen die koi kunnen beoordelen op de juiste manier.

Er zijn in mijn ogen maar een paar mensen die koi begrijpen en verstand hebben van koi. Ik ga hier niet over uitweiden, want dan is het einde zoek, en iedereen heeft toch een eigen gedacht.

Tot het moment van de waarheid is aangebroken en men moet uitleggen waarom een koi zo goed is, en dan valt er soms een dodelijke stilte.

Van de week was ik met Ben wat kleintjes aan het bekijken en aan het beoordelen en het is mooi om om dit filmpje te laten zien

Op deze manier hebben jullie er ook iets aan om wat te leren over koi.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240