Wie herkent deze koi

Wie herkent deze koi

Doe mee en win een kleine prijs. De koi staat al lang niet meer op website, deze heb ik een tijdje geleden op non actief gezet, dus misschien is ie uit het oog verloren.

Van de respectievelijke eigenaar kreeg ik gisteren de vraag om de koi even te bowlen, wat ik natuurlijk met volle plezier doe.

Ik had echter mijn goede camera niet bij, dus daarom heb ik maar even mijn telefoon genomen om een filmpje te maken

De kwaliteit is echter niet zo goed en in het echt is de showa nog stukken mooier en beter, een plezier om naar te kijken. Ik ga voor de rest niets zeggen over deze koi !

Ik zie dat het filmpje ondertussen al 50 keer is bekeken, terwijl ik er nog geen melding van heb gegeven, zo zie je maar dat je niets kunt doen zonder dat het geweten is.

Wat kan je winnen ?

Om de animo te verhogen wil ik er 2 kleine prijzen bij weggeven, en de vragen zijn als volgt.

Als je weet wat de geschiedenis is van deze koi, zet het in de reacties, vertel in je eigen woorden welke koi het is en je wint 2 kg klei van breeders secret ter waarde van 17.50 euro.

Voor diegenen die een stapje verder kunnen gaan en het codenummer van deze koi kennen, is de prijs wat groter, want de moeilijkheid is stukken hoger, deze wint 5 kg klei van breeders secret ter waarde van 35 euro.

Wie als eerste een goed antwoord geeft in de reacties wordt aanzien als de winnaar. Reacties via de sociale media worden niet aanvaard en tellen dus absoluut niet mee.

En begrijperlijkwijs kan de eigenaar ook niet meedoen.

Uitslagen onderzoek koi

Ondertussen zijn de uitslagen van koi na hun opwarming en biopsie binnengekomen zoals je kan lezen in het verslag. het handelt telkens over de nieuw binnengekomen koi. Dit zijn de uitslagen van de laatste levering in december over de vijvers 5-6-7 en 8 waar de koi zich in bevinden: De organen van deze vissen testten NEGATIEF voor KHV, er is dus GEEN virus aangetroffen in die stalen. (zie ook begeleidende foto)

Meer afbeeldingen

Wie herkent deze koi: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240