Wie is man, wie is vrouw

Wie is man, wie is vrouw

Er is nog altijd een negatieve weerklank als je over mannelijke koi praat, en het is moeilijk om in het hoger segment de mannen te verkopen.

Er is een oplossing, namelijk de waarheid achterhouden en niet praten over het geslacht van de koi, maar is dat de bedoeling of de oplossing ?

Het was voor mij ook een bijzonder zware beslissing om mannelijke koi aan te kopen. Ik kon de verleiding niet weerstaan, want dit soort mannen moeten het predikaat topkoi krijgen, wat je er ook over denkt.

Toegegeven er zijn niet zoveel mannelijke koi die de uitstraling van Jumbo koi hebben, maar bekijk even dit filmpje en vertel me welk de mannelijke koi is als je de koi niet zou kennen.

Ik weet zeker dat 50% van de mensen zich zou vergissen. Nu wil ik mannen natuurlijk niet gaan verheerlijken, want er blijft een groot verschil tussen de mannen van de meeste kwekers en de mannen van Momotaro.

Denk maar aan de mannelijke sanke die de prijs van Senior Tategoi wegkaapte in Oldenzaal. Ik heb gisteren nog een mooi filmpje bekeken, weliswaar met een verslag in het Frans, maar toch de moeite om te bekijken. hier zie je ze nog zwemmen.

Denk maar aan Domino. Ik kan het niet laten om deze successtory te herhalen, want er zijn toch telkens nieuwe mensen die de website opzoeken, zodat het wens is om dit te blijven herhalen.

Een kanjer van een koi, god weet wat er van geworden is. Dit filmpje is ondertussen uit 2009, ik denk 1 jaar na aankoop en grootgebracht in de vijver van Rini, en ik kan er nog altijd van genieten.

Gisteren werd de kohaku verkocht, en daarmee heeft de laatste man van de geweldige serie die ik aankocht op de veiling van april 2017 zijn koper gevonden.

Of dit nog mogelijk zal zijn is de grote vraag, want ik heb het gevoel dat het een éénmalige kans was die ik met beide handen heb aangenomen. Nu is het wel zo dat Daisuke me een mail stuurde waar hij me eigenlijk beloofde om nog dit soort mannen exclusief voor mij te houden. Of hier iets van waar is zal ik moeten afwachten.

Mijn volgende reis is trouwens ondertussen vastgelegd. Ditmaal zal ik weer vergezeld worden door Ben en Johan om me te helpen koi te selecteren. We zullen vertrekken op vrijdag 29 september en terug aankomen op zondag 8 oktober.

We zullen de event van Narita bijwonen, de veilingen van Momotaro en Sakai en de rest zal ter plaatse besproken worden. Het zal wel een zware reis worden, maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240