Wie kan ik hier blij mee maken ?

Wie kan ik hier blij mee maken ?

Tot mijn verrassing had een kweker, ik weet niet juist wie, 3 kalenders 2011 in de dozen gedaan waar de koi in verpakt werden voor transport.

Vermoedelijk was dit Takigawa San, want ik weet dat hij deze graag meegeeft aan zijn klanten. Het was in ieder geval een aardige verrassing en ik kan er weer enkele mensen blij mee maken…..maar wie ?

Als er al iemand is die het in onze ogen verdient, en wie we het heel graag gunnen, dan is het wel Ton van Almere, van Interkoi Almere. Dus Ton, één kalender ligt dan ook zeker bij ons klaar voor jou.

De overige 2 kalenders wil ik weggeven aan mensen die via de reacties de mooiste tekst kan schrijven met als doel één van deze kalenders in handen te krijgen. Dus mensen, wie echt graag één van deze kalenders heeft, druk in je mooiste gevoelens uit waarom jij zo graag deze kalender wil, en wij zullen in de loop van de week beoordelen wie de mooiste tekst heeft geschreven.

Wij zullen er wel op letten dat het een eigen smeekbede is, en dat de woorden recht uit je hart komen. Ik denk dat Rini de juiste persoon op de juiste plaats is, om de uiteindelijke beslissing te geven wie de mooiste tekst heeft geschreven.Begin met de tekst: ik zou graag deze kalender hebben omdat…..

Hou je vooral niet in, en voor de mensen die graag weten welke koi op de kalender staan, die kunnen nog altijd de foto’s bekijken die ik gemaakt heb van alle maanden van de kalender.

Meer afbeeldingen

Wie kan ik hier blij mee maken ?: afbeelding 1
Wie kan ik hier blij mee maken ?: afbeelding 2
Wie kan ik hier blij mee maken ?: afbeelding 3
Wie kan ik hier blij mee maken ?: afbeelding 4
Wie kan ik hier blij mee maken ?: afbeelding 5
Wie kan ik hier blij mee maken ?: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml