Wie zoekt er nog een filtersysteem

Wie zoekt er nog een filtersysteem

Onlangs is me gevraagd om een gebruikte filterinstallatie aan te bieden via de website.

Het geheel bestaat uit vortexen, enkele kamers en een 2-tal ultrabead 100. De ganse installatie is onlangs vervangen en deze zouden naar een beginnende vijverbouwer kunnen gaan.

Ik weet dat de moderne vijverbouwer alleen maar met een trommelfilter in zijn hoofd zit, maar aan dit soort vijveren is ook niets mis mee.

Alles lijkt nog in goede staat. Ik heb geen info ontvangen over eventuele maten , maar ik kan je wel in contact brengen met de eigenaar, en dan kan je het eventueel zelf verder afwerken.

Ik weet dat dit systeem was aangesloten op een vijver van 100 kuub, niet de kleinste dus. Al wie interesse heeft mag mij contacteren. Liefst via mail en niet via FB aub.

Volgende week komen er nieuwe koi binnen. Een teken dat de winter op zijn einde begint te geraken. Ik heb het gevoel dat veel mensen snakken naar de zomer.

Ondertussen beginnen de koi hierbinnen ook behoefte te hebben aan de buitenlucht, en zal ik blij zijn dat ik ze allemaal buiten kan zetten.

Koi buiten of koi binnen, het is toch een enorm verschil. Gelukkig is het maar een beperkte periode, en kan de kleur zich snel herstellen éénmaal buiten, als het maar niet te ver gevorderd is, want dan is het een moeilijke zaak om ze terug op niveau te krijgen.

Nog een paar dagen koud heb ik begrepen en dan terug naar normalere temperaturen. Het einde van de winter is in zicht.

Gelukkig is het bij mij overal nog 10°, dank zij de overkappingen, want dat is echt een hulpmiddel. Ik voel ondertussen al de behoefte om te voeren, maar ga het nog niet doen.

Ze zitten nu al ruim 3 maanden zonder eten…ze zullen nog eventjes moeten wachten…

Ik zal vandaag proberen een aantal filmpjes te maken van koi die weggaan. Het zou wel eens een plezierige dag kunnen worden...

Meer afbeeldingen

Wie zoekt er nog een filtersysteem: afbeelding 1
Wie zoekt er nog een filtersysteem: afbeelding 2
Wie zoekt er nog een filtersysteem: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240