Wil je  nog een kandidaat show winnaar

Wil je nog een kandidaat show winnaar

Normaal willen we deze koi eigenlijk nog niet op de voorgrond laten treden, maar ik moet iets hebben om over te schrijven. Ik voel me naakt als ik geen nieuwsitem te voorschijn kan toveren, daarom dit prachtbeest even in the picture.

bompa borgmansBovendien zullen we deze doitsu karashi ook aanbieden in de veiling die op 14 februari van start zal gaan vanaf de bodemprijs. Naast de koi van Interkoi Duitsland zullen ook een 5-tal koi van Interkoi Ameide worden aangeboden.

doitsu karashigoi van YagenjiVandaag ga ik beginnen met de voorbereiding van de veilingsite.  Wat ik nu wel al zie is dat er een aantal cadeau's van koi worden aangeboden vanaf 100 euro die het 5- of 10-voudige waard zijn. Zeker een must om de veilingsite op zijn minst te gaan bezoeken.

De koi waarover ik het nu heb is een 6-jarige doitsu karashigoi van Yagenji. Hij moet niet weg zegt André, want hij zit me zeker niet onder de voet, maar als er koiliefhebbers zijn die een mogelijke winnaar op de koishow willen inzetten, dan is dit een kans uit de 1000.

Ik heb zelf al verschillende malen zelf een super doitsu karashi gehad, maar die werd telkens  onmiddellijk verkocht. Ik kan wel zeggen tot mijn spijt, maar de drang om te verkopen is helaas groter dan de drang om de koi te behouden. 

Maar neem een kijkje naar dit fluwelen prachtbeest van maar liefst 83 cm. De rillingen lopen over mijn armen als  ik deze koi zie rondzwemmen. Let vooral ook op de bijna perfect geplaatste schubbenrij. Het zijn van die type koi die ik altijd in mijn vijver wil zien, en in deze kwaliteit zijn ze eigenlijk onbetaalbaar.

johan van rijswijkNormaal zou ik  nu dit nieuwsitem willen afsluiten, maar ik kreeg per toeval een stuk te lezen dat geschreven werd door Johan van Interkoi Nederland op zijn FB kanaal, waar ik toch eventjes stil van werd. 

Ik zou het eigenlijk niet mogen vermelden omdat het over mezelf gaat, maar het is zo mooi en waardevol geschreven dat  ik er van moet blozen. Het heeft me in ieder geval een heel goed gevoel gegeven, waarvoor dank Johan, ik wil graag de tekst toch laten lezen, het heeft deze harde joekel toch ontroerd.

"Interkoi Nederland werkt samen met Interkoi Arendonk. Alle Koi komen rechtstreeks uit Japan en zijn rechtstreeks door Luc Borgmans (ook wel bompa genoemd) ingevoerd. alle Koi zijn geselecteerd in Japan en voorzien van gezondheidstesten.

Vanmiddag gezelllig en lekker met Luc Borgmans wezen lunchen. Goed restaurant en samen 8 jaar samen werking en 12 jaar hobby met elkaar besproken en doorgenomen.

We hebben een hele mooie grote Interkoi Groep die elkaar goed aanvullen, goed en vooral slim samenwerken richten kwekers en die allemaal stuk voor stuk liefhebbers zijn en zo ook naar koi kijken.

Luc bedankt voor jouw inzet en vooral inbreng afgelopen jaren in de koi wereld. Op een heel eigen wijze met een fantastisch automatisering systeem heb jij de koi op geheel unieke wijze een ander beeld gegeven.

We gaan hier als Interkoi Groep verder mee en proberen dit nog verder te optimaliseren en perfectioneren. Hopelijk blijf je ons nog wat jaren met jouw kennis, connecties in Japan en schrijven van nieuwsitems ondersteunen. Maar daar ga ik eigenlijk wel vanuit."

Johan van Rijswijk
Interkoi Nederland.

 

Meer afbeeldingen

Wil je  nog een kandidaat show winnaar: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Matthijs

Mooie woorden van Johan! Maar ook de waarheid. Je hebt wat unieks opgebouwd en hebt daarmee veel bereikt. Om trots op te zijn, en ik heb het vanaf dag 1 mee mogen maken en onderdeel van de Interkoi familie mogen zijn. Thx daarvoor Luc


Eric

Ere wie ere toekomt 👍👏👏


Peter VDB

De waarheid mag gezegd worden en ook in een mooi daglicht geplaatst worden. Als je bij Luc langs gaat, je voelt U altijd welkom en wordt altijd hartelijk onthaald met een lekker kopje koffie 👍👍😜☺️


David

Altijd fijn om bij Bompa langs te gaan ... alhoewel het weer al een tijdje geleden is ... hopelijk kom ik je zeker nog eens ergens tegen bij Interkoi of op een koishow 😉


interkoi

Toch even een persoonlijk antwoord. Bedankt voor deze mooie woorden Johan, ze hebben me geraakt en trots gemaakt. Ik zal zelf geen koi meer inkopen, die taak wordt overgenomen door André van Interkoi Ameide, en hij doet dit momenteel op voortreffelijke manier. Het is mogelijk dat ik eind dit jaar misschien de strijdbijl begraaf, maarhet is ook mogelijk dat ik betrokken blijf bij de Interkoi groep, maar dan op de achtergrond en vooral voor de sociale media. We wachten geduldig af, maar de toekomst van Interkoi is veilig gesteld zodat alle mensen kunnen blijven vertrouwen in de Interkoi Groep.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml