Wil jij ook een show meedoen ?

Wil jij ook een show meedoen ?

Deze week staat alles in het teken van de Belgische Koi Show. Morgen is het zover en zal ik met een lading koi vertrekken naar Merelbeke. De weersvoorspellingen zijn meer dan goed, ideaal om een show te doen.

Misschien heb jij echter ook wel eens zin om een show mee te doen, en dan komt de volgende show in het vizier, namelijk de Euregio Koishow. Een bijzonder aangename show waar ik ieder jaar graag aan deelneem.

Normaal heb ik 2 grote vaten ter beschikking, en wil dit jaar wel eens koi meenemen van klanten indien ze dit willen. Heb je nog een koi hier rondzwemmen, of wil je een koi aankopen, wat ik nog liever heb, geef dit dan even door.

Je moet wel rekening houden met de beperktheid van de vaten. Het is dus wie het eerst komt, ook het eerste recht heeft. Ik zal de kosten volledig op mij nemen wat betreft het deelnemen van de koi. 

Zelf heb ik een zwak voor bepaalde koi en dit steek ik niet onder stoelen of banken. Iedereen zal het ook niet met mij eens zijn, maar dat is een normale zaak en het recht van iedereen natuurlijk.

golden corn van TaniguchiIk heb gisteren een filmpje gemaakt van een koi die ik zeker mee wil laten doen, en waar ik een bijzondere affiniteit mee heb. Ik vind hem van een begeesterende schoonheid. Ik zal je even het filmpje laten zien, maar de schoonheid kan op film niet weergeven wat ze in het echt aan schoonheid bezit.

Het kleurenspektakel kan ik op film niet weergeven, tenzij het met een camera zoals deze van polleke wordt gedaan. De kleurensymfonie is diep gelig - oranje - bruinig, moeilijk om te omschrijven en zeker niet zichtbaar op het filmpje. Het kanoko-achtige schubbenpatroon is echter tot in de perfectie erop gestanst. De foto benaderd wel de kleurenfantasie van de koi.

Het zou me een fantastisch gevoel geven als ik iemand zou kunnen vinden die deze klepper naar het volwassendom zou kunnen leiden. Ik kan ze niet geven wat ik wil om goed te ontwikkelen. De koi zal goed evolueren, daar heb ik geen problemen mee, maar ik kan ze niet geven wat ze nodig heeft. Het is nu éénmaal de beperktheid van een dealer.

Misschien kan ik toch iemand overhalen om ze verder te laten ontwikkelen. Mijn vraagprijs is 3000 euro, en ik weet dat dit niet van de poes is, maar geloof me,  ik maak verlies met deze prijs op deze koi.

Als ze voor de Euregio show niet verkocht wordt, zal ik ze verder laten ontwikkelen in de serre. Ik ben nu éénmaal gefascineerd door de serie van de golden corn, alhoewel ik begrijp dat niet iedereen hier voorstander van is.

Onthou echter mijn woorden: ze gaan in de toekomst nog hoge toppen scheren. De Euregio koishow vind trouwens plaats op 11 en 12 juni in Oldenzaal.

Ondertussen is ook het onderzoek CEV of slaapziekte binnen. Dit is toegevoegd als foto.

Meer afbeeldingen

Wil jij ook een show meedoen ?: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml