Super Return Festival

Super Return Festival

Zoals ieder jaar organiseert Narita een verkoop van een groot pakket tosai die eventueel mogen blijven in Japan, en dit van meerdere kwekers.

Let goed op wat er op de foto's is geschreven. Sommigen mogen azukari blijven, anderen dan weer niet. De meeste prijzen zijn inclusief azukari, maar er zijn ook tosai die geen azukari mogen blijven, en bij sommigen zijn er extra azukarikosten, dus kijk de foto goed na.

Er staat ook vermeld waar de koi azukari zullen blijven. Om je een goed voorbeeld te geven heb ik een foto van een tosai van Sakai FF even onder de loep genomen en daar staat alle informatie op vermeld.

De grootte, de kweker, de lengte, de prijs en tenslotte staat er '"free azukari at Sakai 2022." Om enige duidelijkheid te geven omtrent azukari, dit is gewoonlijk tot ongeveer medio of eind oktober 2022, dan moeten de koi afkomen.

Uiteraard zijn de aanbiedingen van Sakai FF de duurste koi, maar er zijn ook goedkopere aanbiedingen zoals van Dainichi Toyota, Kondo, Omosako, Taniguchi, je kan alles zelf controleren via deze link van Narita.

De vermelde prijzen zijn wel inkoopprijzen en uiteraard komen daar de nodige kosten bij. Wil je een totaalprijs weten, dan kan je me het beste even contacteren voor een correcte prijs inclusief alle kosten in detail uitgewerkt. 

BELANGRIJK: Geef me de juiste nummer door van de koi waar je op wilt inschrijven.
Deze vind je op de foto van de koi, bijvoorbeeld AP-001 ! 
Je kan de koi ook laten overkomen, maar dit moet je me even vooraf melden,
dan wordt deze nog getransporteert rond de derde week van deze maand.

INSCHRIJVINGEN MOETEN BINNEN ZIJN VOOR VRIJDAGAVOND.

De koers van de yen staat op dit ogenblik redelijk gunstig. Reken ongeveer 750 euro per 100 000 yen en je zit in de goede richting. Het nadeel van dit systeem ? Het is gebaseerd op het lucky draw systeem.

Met andere woorden mag je je inschrijven, maar dit wil niet zeggen dat je de koi ook aankoopt. Iedereen kan zich inschrijven op een bepaalde koi, en dat kunnen er soms heel veel zijn bij populaire koi. 

Ik heb meegemaakt dat er soms wel 50 inschrijvingen zijn op 1 koi. De winnaar wordt dan getrokken op hun speciale manier, namelijk door het trekken van een chop stick met een rode tancho bol. Als het aantal deelnemers bekend is, laat ons zeggen,10 kandidaten, worden er ook 10 chop sticks in een beker gedaan, waarvan eenjte met een tancho bol.

De namen van de deelnemers worden één voor één voorgelezen, terwijl iemand anders, gewoonlijk is dit Kondo, een chop stick uit de beker neemt. Neemt men de chop stick met de rode bol, dan is de persoon waarvan de naam is voorgelezen de winnaar. Simpel, eerlijk en correct, maar wel vervelend, want je weet nooit of je een bepaalde koi wint of niet.

Ik heb nog een filmpje van uit 2017 gevonden waar je kunt zien en volgen hoe het één en ander in zijn werk gaat. Verder blijf ik nog even de informatie onder het nieuwsbericht schrijven zodat de herinneringen voor de mogelijkheden blijven.

***********************************************

Denk aan je inschrijving voor de opendeurdag op 19 juni

***********************************************

Zaterdag 14 mei - presentatie van de kleintjes

***********************************************

Vanaf mei voortaan open op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.
Zondag van 10.00 tot 12.00 uur
Alle andere dagen op afspraak

***********************************************

Deze week 7-8-9 mei gesloten wegens BKS show in Merelbeke

***********************************************

Super Return Festival !! Custody Project 2022 Narita Spring Super Sale 2022

***********************************************

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml