nieuwjaarsreceptie gehouden waar toch een groot aantal mensen aanwezig is.

" /> nieuwjaarsreceptie gehouden waar toch een groot aantal mensen aanwezig is.

" />
Winnaar van de microscoop

Winnaar van de microscoop

Jaarlijks wordt er een bij koivrienden een nieuwjaarsreceptie gehouden waar toch een groot aantal mensen aanwezig is.

Dit jaar werd dit op 17 januari gehouden, en naar jaarlijkse gewoonte worden er ook prijzen verloot die door de dealers worden geschonken.

Dit jaar heb ik een microscoop gegeven, wat volgens mij, een toch niet onverdienstelijk cadeau is. De winnaar is Bart geworden, voor mij een onbekende, maar ik veronderstel dat hij zijn microscoop vandaag of morgen toch eens op zal komen halen…

Een goede reden om in dit nieuwsitem deze microscoop eens onder de loupe te leggen. In principe kan geen enkele koiliefhebber zonder microscoop. Ondanks het feit dat je het misschien maar enkele malen nodig hebt per jaar, zou je hier toch over moeten kunnen beschikken, in geval van een probleem dat je zou moeten kunnen onderzoeken.

Ik heb een top 3 van microscopen samengesteld met Maarten, om aan de vraag van microscopen te voldoen, en de microscoop die ik geschonken heb, voldoet in principe aan de meeste basis voorwaarden.

Het is wel een monoculaire microscoop, wat betekent dat je slechts met één oog kan kijken, maar met deze kan je de meeste parasieten gevonden krijgen. De vergrotingen kunnen variëren van 40x 100x en 400 x.

Als alternatief heb je de een duurdere uitvoering, namelijk de binoculaire microscoop, die in principe dezelfde functie heeft, maar waar je natuurlijk je 2 ogen kan gebruiken, en er een extra vergroting is van 1000x

Ik heb deze microscopen allemaal met Maarten getest, en ze voldoen zeker en vast voor datgene waa je ze nodig hebt. Meer info kan je lezen op koiroyal.be mijn verkoopwebsite.

De normale verkoopprijs van de monoculaire microscoop is 250 euro, en de binoculaire 340 euro. Er is nog een luxe uitvoering ter beschikking, en die kost 515 euro.

Wie interesse heeft om nog een microscoop aan te schaffen bied ik deze aan met een korting van 10%. Dit aanbod is geldig tot en met 22 februari.

De meesten onder U hebben al een microscoop, maar de koiwereld is een wereld van komen en gaan, dus zullen er altijd nieuwelingen bijkomen die er verstandig aan doen om minstens de monoculaire microscoop aan te schaffen.

Stuur me gewoon een mail en ik breng de rest in orde.

Meer afbeeldingen

Winnaar van de microscoop: afbeelding 1
Winnaar van de microscoop: afbeelding 2
Winnaar van de microscoop: afbeelding 3
Winnaar van de microscoop: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240