Zaterdag Nieuwjaarsborrel

Zaterdag Nieuwjaarsborrel

Het was een zwaar eind 2017, en in tegenstelling tot andere jaren ben ik niet in de mogelijkheid geweest om een opendeurdag te organiseren.

Nu zaterdag wil daarom een bescheiden Nieuwjaarsborrel geven, waarbij iedereen die het wenst aanwezig kan zijn.

De catering zal eenvoudig zijn…ik zorg voor vers gemaakte erwtensoep of snert, en ik zal een aantal kleine hapjes klaarmaken om van te genieten….gewoon een gezellig samenzijn van mensen die al enkele jaren samen van de koihobby genieten.

Tevens kan je kennis maken met een groot aantal koi die als bezetene rondzwemmen en waarvan de meesten het ontzettend goed doen.

Wel zou het fijn zijn om te weten wie er langs komt om zodoende de hoeveelheid hapjes en drankjes in verhouding klaar te maken.

Ben je van plan om even langs te komen, stuur dan een mailtje naar arendonk@interkoi.eu en geef even door met hoeveel mensen je langs wil komen.

Het is ook een goede gelegenheid om de batterijen terug op te laden voor het nieuwe jaar en ervoor te zorgen dat we een geweldig 2018 tegemoet kunnen gaan.

Ik ben van plan om ondanks de ontwikkelingen in Japan toch nog geweldige koi te scoren, en daarom zal ik zo dikwijls mogelijk naar Japan vliegen om de beste deals te kunnen maken.

De kwekers in Japan maken het ons echter niet makkelijk. Hun filosofie wordt gedreven door de instelling dat ze minder koi willen produceren aan hogere prijzen die voornamelijk in de veilingen worden verkocht.

Vraag en aanbod is nog altijd torenhoog en ik zie er in de eerstvolgende jaren niet echt een kentering in. Misschien moeten we onze keuzes bijschaven of andere wegen zoeken om bepaalde deals rond te krijgen, maar het koigebeuren is de laatste 10 jaar ontzettend veranderd.

We laten ons echter niet kisten en ondanks de moeilijkheden heb ik toch bepaalde plannen in mijn hoofd die ik wil proberen te realiseren. Vooraleer de strijd echter begint wil ik nog even ontspannen en de batterijen opladen.

Dit doe ik ieder jaar traditiegetrouw, en dat zal dit jaar niet anders zijn. In plaats van de deuren open te houden dit jaar zal ik echter de deuren sluiten. De enige reden is om het bestaande koibestand rust te geven.

Dit zal ook één van de moto’s worden dit jaar: minder koi, meer potentieel tegen de meest haalbare prijzen. Klanten weten ondertussen wat ze aan me hebben in goede en slechte tijden. Ik denk ook dat ze weten dat ze kunnen rekenen op Interkoi.

2017 heeft veel plezier gebracht maar ook veel teleurstellingen. Teleurstellingen die ik zelf zal moeten verwerken. Het is kunst om kracht te putten uit teleurstellingen en deze om te draaien naar nieuwe renoverende ontdekkingen.

2017 is een topjaar geweest, waarvan ik zelf het gevoel heb dat dit niet meer kan geëvenaard worden. Ik ga in ieder geval mijn best doen en alles in het werk stellen om zelfs nog beter te doen dan 2017.

Geef me aub een seintje als je zaterdag langs wil komen. Koi gaan we zo weinig mogelijk of niet bowlen, maar bewonderen kan en mag. Iedereen is welkom…

Nogmaals

Het wordt op prijs gesteld indien je even meld dat je aanwezig wil zijn. En dit liefst VOOR donderdagavond !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240