Zien jullie wat ik zie

Zien jullie wat ik zie

Juist, ik ben er gisteren volle bak in gevlogen, want het werkt roept. ik heb de winterkappen verwijderd, want als de zon schijnt moeten ze er met volle teugen van kunnen genieten.

Tegelijkertijd ben ik al aan de voorbereidingen begonnen om een aantal koi over te plaatsen. Mijn hele infrastructuur ziet er ineens heel anders uit, en mijn bezettting van koi eveneens.

Het is de bedoeling dat ik een bepaald schuifsysteem creëer, waarbij dat de oudere vissen meer en meer naar voor komen, met een afscheiding tussen de betere en de mindere.

De koi van binnen worden systematisch aangepast aan de buitentemperatuur, zodat ze eind deze maand rustig overgezet kunnen worden, en de nieuwe hun intrede kunnen maken.

Misschien een mooie gelegenheid om de mindere aan te bieden aan interessante prijzen. Deze staan niet op de website, en zijn koi die eigenlijk niet geworden zijn wat ik ervan verwachtte, zonder te zeggen dat het mindere koi zijn. Ik denk dat het algemeen gemiddelde nog altijd bovenmaats is.

Ik vermoed dat er nog veel mensen zijn die dit soort koi graag in hun vijver hebben zwemmen. Vanaf zaterdag zal ik deze tijdens de maand maart aanbieden aan 400 euro/stuk. Wie eerst komt krijgt natuurlijk de eerste keuze, en als ze deze nog even willen laten zitten, dan is dit ook geen probleem.

De meesten zijn tussen de 35 en 60 cm, en er zitten nog echte koopjes tussen. Er is ook geen enkel probleem om deze over te zetten. De koi hebben allen de winter goed doorstaan, de watertemperatuur is om en bij de 12°, en koi blijven koi, het zijn tenslotte geen warmbloedigen.

Mensen die op koopjes belust zijn, zijn altijd welkom, misschien zie je wel iets wat je wel eens zou kunnen passen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137