Zo kan het dus ook

Zo kan het dus ook

Normaal gezien kwam er vroeger altijd een plezierige nazomer, waar je rustig van kan genieten.

Gewoonlijk duurde dat tot eind september, maar de weersomstandigheden werken tegenwoordig ook niet meer mee. Laat ons duimen dat het een uitspatting van rust wordt met een vriendelijk zonnetje, zodat onze koi nog even kunnen nagenieten.

De babyborrel met bijhorende barbeque was gisteren een groot succes. Het deed me terug denken aan de goede oude tijd toen er altijd 100-150 man aanwezig was op de barbeque die ik ieder jaar organiseerde voor de koiliefhebbers. Ik heb besloten om hier volgend jaar terug mee te beginnen.

Het wordt ook stilaan tijd om aan de overkappingen beginnen te denken, en voor diegenen die er mee bezig zijn, kunnen nog altijd een gratis prijsofferte aanvragen bij British Ornamentels.

Een overkapping die wel heel onverwacht uit de hoek komt is de overkapping van Niels. Tot dusver heb ik nog geen enkele andere overkapping zoals deze gezien.

Het zou mooi zijn als ik binnenkort informatie aankrijg van jullie overkappingen, en liefst met wat foto's hoe je ze opbouwt in de verschillende fases, zodat ik een overzicht kan geven. Eigenlijk zou er een prijs moeten gegeven worden aan de origineelste, maar dat zien we dan wel.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240