Zondag 20 mei, grote opendeurdag

Zondag 20 mei, grote opendeurdag

Naar jaarlijkse gewoonte zal ik een opendeurdag houden, en dit jaar is zondag 20 mei uitgekozen.

Het goede weer is besteld, de barbeque staat klaar, en hopelijk kunnen de koi genieten van iets warmer water.

Inschrijven is dit jaar echter niet verplicht. Ik zal de deuren opendoen om 11 uur om je welkom te heten, en daarna is het een kwestie van gezellig samenzijn.

Vanaf 13.00 uur zal de bbq de nodige hapjes voorzien, terwijl drank en koffie natuurlijk altijd vrij te verkrijgen is.

Ondertussen zullen de nieuwe koi reeds enkele weken zijn aangekomen. Dit jaar zullen er veel koi zijn die reeds jaren bekend zijn, en die nu hun opwachting maken. Het nog overblijvende trio van Yamamatsu zal te zien zijn, in onze ogen 3 wonderbaarlijke kohaku, de godan sanke, de shiro van Tamaura van 80 cm, en vooral een groot aantal HQ tosai, die zeker en vast menig hart zullen stelen. In totaal zullen 50 nieuwe vissen van hoge kwaliteit de vijvers bevolken.

Iedereen is welkom. Inschrijven is niet nodig, maar moest je toch van plan zijn om te komen, stuur me toch een mailtje, dan heb ik een klein idee van het aantal mensen dat ik kan verwachten.

Tevens zullen er speciale acties worden gedaan, die ik in de loop van de volgende weken via het nieuws zal doorgeven. Als hoogtepunt zal er ook een enorme prijs te winnen zijn, maar daarover later meer.

De vorige jaarlijkse barbeque"s zijn altijd memorabele dagen geweest, laten we de traditie dan ook in deze geest verder zetten. Iedereen is van harte welkom...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137