Zondag herschikkingsdag

Zondag herschikkingsdag

Als er geen volk zou komen, dan had ik gelukkig tijd om alles beginnen te herschikken en klaar te maken vooraleer ik naar Japan vertrek volgende week vrijdag. Een hele klus, maar ik had gelukkig de hulp van Peterken.

Vooraleer ik jullie lastig val met de filmpjes van de koi die overgezet worden, zal ik eerst nog wat filmpjes tonen van enkele golden corn en een aparte shiro utsuri, die door Michael werden aangekocht op één van de events van Narita.

Laat ons beginnen met de shiro utsuri van Omosako SU-NA22-05147 waarvan je de info op zijn pancarte kan lezen. Een groei van 24 naar 41 cm, geen slechte prestatie.

De apartheid van de golden corn doet sommige mensen genieten, en deze golden corn GC-NA22-05397 doet pijn aan je ogen van de schitterende schittering. Man wat kan dit mooi zijn. De informatie vind je op de pancarte. De prijs moet je bespreken met Michael.

Een 2de golden corn kwam ook boven water. GC-NA22-05399.Een specialleke in ieder geval met een behoorlijke glans. De huidkwaliteit en de uitstraling is bijzonder te noemen. Alle informatie kan je vinden op de pancarte. Ook hier zul je de prijs moeten bespreken met Michael, tenzij je liever met mij onderhandelt, maar dan moet ik als tussenpersoon optreden en dat altijd minder plezierig. De veranderlijkheid van de golden corn is er van af te lezen.

Ik heb wel enkele opmerkelijke aankopen gedaan dit weekend, maar heb te weinig tijd om alles op een rijtje te zetten. Ik neem ook liever even rustig de tijd om alles goed voor te stellen, want er zijn een aantal bijzonder interessante koi waar ik een boontje voor heb. Even geduld is de boodschap.

Ik zal je ondertussen even vervelen met het tonen van een aantal filmpjes die ik gisteren nog gemaakt heb van de koi die ik overgezet heb in de buitenvijvers, want mijn binnenvijvers moeten klaargemaakt worden.

Laat ons beginnen met de dappere tancho showa TA-NA22-04187 van Isa, zeg maar één van de populairste koi. Er zijn nog 2 tancho showa onderweg, maar daar wil ik eerst betere foto's en filmpjes van ontvangen.

Vijver 9 wil ik onbezet laten, vermits deze te gevoelig is voor temperatuurschommelingen buiten. 7 Kuub is fijn maar niet aangewezen om koi te laten overwinteren. Dat zal dus werk zijn om deze te reinigen met de hogedruk volgende week. De koi die er nog inzaten heb ik verplaatst. Het gaat in dit geval over enkele bijzonder aantrekkelijke showa van Sakai FF, een ginrin oshiba shigure en enkele kohaku van Momotaro.

De binnenvijver, vijver 6 werd bezet door een aantal golden corn van Taniguchi en werden overgeplaatst naar vijver 3, die nu niet meer bij de 50% deal hoort natuurlijk. Dat is nu alleen nog toepasselijk op vijver 1.

De laatste orenji karashigoi en ginrin orenje karashigoi werden ook overgeplaatst naar buiten en daarmee zijn mijn vijvers binnen leeg. Het zou trouwens fijn zijn om nog wat koi te kunnen verkopen vooraleer ik naar japan vertrek. Het zijn niet de makkelijkste tijden voor ons, maar daar kunnen jullie ook weinig aan doen natuurlijk, en het zal voor iedereen hetzelfde zijn.

---------------------------------------------

Ik stel voor dat je misschien ook graag kennismaakt met de interkoi dealers. Ook zij kopen prachtige koi aan, en ik stel voor dat je daar regelmatig naar gaat kijken. Ze verdienen allen een pluim. Ik ben ook blij met de hulp van Wiechert die toch telkens 200 km moet rijden om me te helpen. Maak kennis met hen en hun aanbiedingen die ze altijd persoonlijk uitkiezen. Je kan ze altijd vinden onder de knop "Koi aanbod verdelers"

Zij verdienen deze aandacht door hun trouwe inzet en mogen daarom mee genieten van de populariteit van Interkoi. Hun inzet is meer gebaseerd op vertrouwen en goede begeleiding dan het geldgewin. Ik weet dat jullie hier anders over denken, want jullie vermoeden dat we er schatrijk van worden, maar niets is minder waar. Het is een begeestering die door mij in goede banen begeleid wordt, anders was het niet mogelijk !!! 

INTERKOI NEDERLAND

INTERKOI GERMANY

WIECHERT FUIT

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Eric

555

interkoi

555


Ron

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml