Het weekend van de opruiming

Het weekend van de opruiming

In totaal 22 koi worden aangeboden met een korting die oploopt tot 50% van de waarde. Zijn dit slechte koi ? Nee, integendeel al deze koi zijn tip top in orde en zien er allen meer dan goed uit.

Hun probleem is dat ze iets te lang bij Interkoi zitten en zij behoren bij de niet gewensten. 22 is veel en toch ook niet....het is nu éénmaal het lot van de koi handelaar waar we allen mee te maken hebben. 

Ik hoop dat er slimme mensen zijn die hun kans te baat nemen. Vanaf zaterdag kan je eventueel ook de koi komen bekijken, ze zwemmen trouwens nog allen goed rond, zowel binnen als buiten, maar er moet plaats gemaakt worden, hoe pijnlijk het ook is.

Je kan de koi ook online bestellen als je wil of je kan op zaterdag komen kijken en reserveren. Je moet de koi niet meenemen, je kan de koi in Arendonk laten tot ongeveer eind maart. Je dient de koi wel af te rekenen, dat is de deal, een klein nadeel met een groot voordeel.

Om alle gemoederen gerust te stellen geef ik nog garantie indien de koi komt te overlijden. Je mag voor hetzelfde bedrag een andere koi kiezen. Ik maak me ook sterk dat alle koi goed in orde zijn, en bovendien zijn ze allen nog vrij jong. Er zitten geen oude koi tussen, ze zijn allen tussen 2 en 5 jaar.

Ik ben zaterdag zelf niet aanwezig bij Interkoi, maar Ben kan je zeker zo goed verder helpen als ik. Wil je op afstand gebruik maken van het aanbod, gelieve me dan te contacteren.

SURF NAAR WEEKEND VAN DE AANBIEDING.
Hier vind je alle info met de recentste filmpjes van de koi. De foto's kunnen wat ouder zijn, maar de filmpjes zijn vrij recent.

EXTRA:

Grote koisokken bestellen ? Dat kan tot en met 20 december. Er zijn momenteel 5 sokken in bestelling

R-Collectie Narita zondag 15 december. Informeer je als je een koi wil proberen aan te kopen.

Veiling Momotaro 16-17 december. Geef je bod door.

Veiling Sakai FF 18-19 december. Geef je bod door.

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

rudy

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml