Ik heb me wat op de hals gehaald

Ik heb me wat op de hals gehaald

Ik heb 50 originele Momotaro kalenders laten overkomen van Japan die ik wou doorgeven aan de mensen die je wel eens tegenkomt op facebook.

Op dit moment moet ik ze opsturen in België, naar Nederland, Frankrijk, England, Ierland, Florida, Porto Rico en Sri Lanka, met andere woorden werk aan de winkel.

Natuurlijk wil ik ook mijn klanten niet vergeten. De vraag is dan ook voor wie ik dit apart moet houden. Er is ditmaal wel een kleine kostenfaktor aan verbonden. De kalenders heb ik gratis, maar ik heb ze vanuit Japan moeten laten overkomen, en 50 kalenders wegen zwaar.

Zoals je kan zien op de rekening heb ik 34 500 yen betaald voor het transport. Dit komt neer op afgerond 5,30 euro per kalender, wat ik gemakshalve even afrond naar 6 euro voor de moeite.

Wie dus graag een kalender heeft, laat opsturen of komt ophalen, stuur me dan een mailtje dat je een kalender wenst. Ofwel leg ik deze apart, ofwel stuur ik deze op, waarbij de kosten van het verzenden er uiteraard ook bijkomen.

Ik heb geen idee wat het kost om een kalender te verzenden, maar ik zal vooraf het kostenplaatje even doorgeven en dan kan je nog altijd beslissen of je deze wenst of niet. Na ontvangst betaling stuur ik dan de kalender op.

Als er niet voldoende zijn, kan ik er nog altijd meebrengen op mijn volgende reis naar Japan, dat vermoedelijk in maart zal plaatsvinden.

Ik vind het vervelend om er geld voor te vragen, en ik wil er best een hoop moeite voor doen, maar je begrijpt dat ik het ditmaal niet gratis kan doen. Ik hoop dat je hier begrip voor kunt opbrengen.

Het is wel zo dat ik nooit zoveel kalenders kan meebrengen van Japan, want het gewicht zou te hoog zijn. Ik breng deze kalenders ieder jaar normaal mee, maar door het succes van Momotaro in het afgelopen jaar, is de vraag enorm…

Waar je wel rekening mee moet houden is dat ik alles pas kan organiseren als ik terugkom van mijn jaarlijkse vakantie die morgen begint. Ik vertrek voor enkele weken naar Bali, en kom pas op 10 februari terug. Het is dan natuurlijk ook mogelijk dat er wat minder nieuwsitems verschijnen, maar ik zal af en toe nog iets van mij laten horen.

Ik heb me vooral gefocust op de aankopen die ik in 2006 en de jaren nadien deed, toen ook al bij Momotaro...

Meer afbeeldingen

Ik heb me wat op de hals gehaald: afbeelding 1
Ik heb me wat op de hals gehaald: afbeelding 2
Ik heb me wat op de hals gehaald: afbeelding 3
Ik heb me wat op de hals gehaald: afbeelding 4
Ik heb me wat op de hals gehaald: afbeelding 5
Ik heb me wat op de hals gehaald: afbeelding 6
Ik heb me wat op de hals gehaald: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240