Natuurlijke schoonheid

Natuurlijke schoonheid

Een titel verzinnen geeft altijd stof tot nadenken. Het blijft moeilijk om de juiste zin bij het juiste nieuwsitem te plaatsen, maar ik denk niet dat ik lieg als je hier inderdaad over een natuurlijke schoonheid kan praten.

Ik kan ook als titel "de vijver van Johan" gebruiken, maar dat zegt ocharme zo weinig. Iedereen kent Johan ondertussen die zich profileert als een echte koikichi en graag een aantal koi per jaar laat opgroeien in zijn opgroeisysteem, en dit met een positief resultaat.

Hij is begeesterd door koi, en is dan ook toegewijd aan zijn klanten. Maar wat de meesten nog niet weten zijn de prachtige jumbo die in zijn privé vijver rondzwemmen. Pure luxe, pure kwaliteit en pure jumbo van 80+ en zelfs 90+ zoals je in de filmpje kunt zien.

Natuurlijk ken ik iedere koi in deze vijver aanwezig. Zelfs oude glorie is nog te herkennen, en daarbij denk ik aan de reversed asagi of Giacomei, die moet ondertussen toch al een jaar of 15 zijn, en zwemt nog perfect rond. Het is nog altijd een lust om te zien.

Vandaag wil ik echter nog 2 koi van Interkoi Arendonk laten zien die nog geen eigenaar hebben gevonden. Het is soms nuttig om af en toe deze koi opnieuw te presenteren, zodat je ze niet uit het oog verliest.

Als eerste komt deze showa aan de beurt. Ze voelt zich goed in Arendonk, want ze zwemt al geruime tijd rond in onze vijvers. Het is zelfs een dochter van de befaamde Lion Queen die enkele jaren geleden furore maakte bij Momotaro.

Het wordt tijd dat ze een thuis vind en mijn aanbod is als volgt: De normale verkoopprijs staat op 3250 euro, geen euro te veel voor deze 70 cm koi, maar omdat ik haar niet aan de man verkocht krijg bied ik deze aan voor 2250 euro, om ze alsnog 10 jaar rust en genot te geven.

De 2de koi die ik deze week in promotie zet is de nisai kohaku van Momotaro, nu 61 cm. Ze heeft een niet alledaags patroon, maar zeker apart om te zien. Over patronen kan men niet discussiëren. De ene ziet dit patroon graag, de andere ziet dat patroon graag, het blijven persoonlijke voorkeuren, en dat is maar goed  ook. De normale prijs is 3500 euro, en ook deze week wil ik deze aanbieden voor 2500 euro.

De reden van deze aanbiedingen is heel eenvoudig. Ik ben bezig geld te verzamelen voor mijn volgende aankopen einde jaar, en ondanks het feit dat het dit jaar weer een topjaar is in de verkoop, zijn er nog teveel goede koi die hier nog rondzwemmen. Ik probeer dus nog zoveel mogelijk te verkopen.

Beide koi zijn momenteel te bekijken onder Nieuwst Koi Aanwinsten

Als ze echter niet verkocht worden is het eigenlijk ook geen probleem, want het zijn geen koi die slechter worden integendeel. Op ieder potje past een deksel, en hopelijk vinden we voor de overblijvende koi ook nog dekseltjes.

Natuurlijk wordt de nadruk gelegd op de grote uitverkoop tijdens de maand augustus. Het is tijd om langs te komen,  het is tijd om profijt proberen te halen uit het AANBOD VOOR DE MAAND AUGUSTUS.

LEES HIER ALLES OVER DE GROTE UITVERKOOP AUGUSTUS 2021

 

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Johan D

555


Frank

555

Johan

555


willy

555

Johan

555


Wim DW

555

Johan

555


mitch

555

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml