Vijverbouw is zware arbeid

Vijverbouw is zware arbeid

Dit nieuwsitem is vooral voor West Vlaanderen bestemd. Er zijn redelijk veel mensen die graag een koivijver laten bouwen in samenwerking met een bouwheer die verstand van zaken heeft.

Als men mij informatie komt vragen over het bouwen van een vijver, dan verwijs ik altijd naar zenkoi die de vijvers aanleggen zoals ik het graag zie, oerdegelijk en voor een haalbare prijs.

Dan heb je natuurlijk ook nog de mensen die zelf technisch genoeg zijn om de filterinstallaties en zo zelf aan te leggen, maar die zich niet geroepen voelen om het zware werk te doen, namelijk het metselen van de vijver zelf.

Zelf ben ik linkshandig in beide gevallen en moet ik altijd de hulp vragen aan derden....het is niet anders ! Ieder zijn kwaliteiten, maar voor wie in de regio West Vlaanderen een trouwe bondgenoot zoekt voor het metselen van vijvers, kan terecht bij Lorenzo. 

Hij weet wat hij moet doen, heeft de nodige kennis om vijvers te bouwen en heeft als goede klant van Inerkoi recht om ook eens in een nieuwsitem aan hem gewijd te verschijnen, dat is dus bij deze....

Er zijn genoeg mensen die graag hulp nodig hebben om de zware werken uit te voeren. Een handige hulp is altijd welkome, en dan ben je bij Lorenzo aan het goede adres. Je moet wel goed West Vlaams verstaan, want soms heb ik het ook moeilijk om het koeterwaals te begrijpen ! 

Wie hulp nodig heeft kan altijd contact opnemen met hem via de sociale media. De rest moet je zelf afwerken. De foto's tonen de verfijnde kwaliteit van zijn werkzaamheden.

Wie nog bezig is aan zijn vijverbouw is Tobias. Hij is ook een trouwe klant, woont in Duitsland en is volop bezig om zijn nieuwe vijver aan te leggen. Gisteren kreeg ik een filmpje aan van de werkzaamheden tot nu toe, en het begint vorm aan te nemen. 

Ondertussen beginnen de veilingen zich weer aan te melden. Volgende week is de start van het najaarsseizoen, en vermoedelijk zal de website van Momotaro met de koi snel verschijnen. Ik heb al enkele voorbeelden voorbij zien komen, maar ben van plan mij op de achtergrond te houden dit jaar....we zien wel.

Iedereen weet dat ik pertinent de veiling zal opvolgen. Ik ben al dagen bezig om urenlang de filmpjes te bekijken en probeer er deze koi uit te halen die prijstechnisch nog haalbaar zijn voor onze markt. Het zal niet eenvoudig worden, en bovendien heb ik wat voorzichtigheid aan de dag gelegd omdat mijn ervaring mij verteld dat hetgeen voorgeschoteld wordt altijd onderhevig is aan persoonlijke visie.

Wie trouwens de oyakoi wil zien die in 2021 worden gebruikt: ga dan naar deze link.

--------------------------------------------

ONDERTUSSEN KAN HET VOER OPGEHAALD WORDEN

Ondertussen is bekend dat al het materiaal, het voer en andere zijn binnengekomen en dat de bestellingen mogen opgehaald worden. vanaf donderdag. Het liefst heb ik uiteraard dat je op zaterdag langs komt, maar je mag ook een afspraak maken door de week om langs te komen.

Vanaf donderdag zal ik alles inpakken voor verzending en alle bestelde producten klaarzetten, zodat je het eenvoudig kan meenemen. Gelieve hier ook niet te lang mee te wachten aub.

--------------------------------------------

EEN HELPENDE HAND

Uiteraard probeer ik nog altijd de doelstelling te behalen met mijn vooropgesteld doel, namelijk het bedrag van 10 000 euro samen te brengen, maar het verloopt langzaam. Het zal een lijdzame weg worden, maar ik wil de mensen die nu al geld gestort hebben bedanken voor hun bijdrage. Het doel is echter nog veraf !

De stand via interkoi op dit ogenblik bedraagt 2916 euro

 

Meer afbeeldingen

Vijverbouw is zware arbeid: afbeelding 1
Vijverbouw is zware arbeid: afbeelding 2
Vijverbouw is zware arbeid: afbeelding 3
Vijverbouw is zware arbeid: afbeelding 4
Vijverbouw is zware arbeid: afbeelding 5
Vijverbouw is zware arbeid: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml