Weinig nieuws te melden

Weinig nieuws te melden

Er gebeurt weinig aan het front. Gelukkig kreeg ik toch nog eens het bezoek van enkele koikichi, maar de verkoop zit een beetje in het slop. Zonde want de prjis die mogelijk zou kunnen gewonnen worden is echt niet van de poes.

Misschien zijn de meesten het al vergeten, maar ik zal er normaals wat proberen aandacht aan te geven. Het zou zonde zijn, moest ik ook dit onderdeel laten schrappen wegens desinteresse. 

Een meesterlijk aanbod.

Voor de rest is er weinig nieuws te melden. Ik ben volop bezig om de Chugoku veiling bij te houden en te proberen nog enkele aankopen te realiseren, maar of me dit zal lukken weet ik niet. Ik heb wel enkele speerpunten en enkele goals van klanten. Afwachten wat de eindscore morgen zal doen.

Ondertussen zijn de eerst binnengekomen koi van Hoshikin rustig aan het rondzwemmen, nog wat onwennig en redelijk zenuwachtig, maar wat wil je in deze nieuwe omgeving. Ik ben vooral onder de indruk van die ene showa, daar zit zeker nog muziek in. Een machtig voorkomen met een enorme body. De anderen volgen in groep de leider.

Het water begint wat af te koelen en sommige vijvers vertonen al koi die aan het hyberneren zijn. Wat kan je toch een verschil zien tussen vijvers, niet normaal, maar de natuur zal  niet met zich laten sollen. 

Een vijver waar de koi nog bijzonder levendig zijn is de vijver met de overblijvers van dit jaar. Ze voelen zich happy onder de kap en eten zelfs nog bijzonder goed. Ik krijg in ieder geval een goed gevoel als ik door het openstaande luik kijk. Ondertussen heb ik de website "opgekuisd". Met andere woorden zijn de koi op hun plaats gezet. 

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml