Een nieuwe show in Appeltern !

Een nieuwe show in Appeltern !

Gesmeed uit liefde voor de hobby; pure passie voor de Nishikigoi ! KoiCave wil een vereniging zijn die alle leden aan zich bindt en verenigt in het gemeenschappelijke doel kennis en kunde te vergroten, hetgeen moet resulteren in meer plezier in de hobby en optimale leefomstandigheden voor de koi.

Zo begint de tekst op de website van koicave.nl en willen ze een rol spelen in de wereld van de koi. Een mooi initiatief daar niet van, maar is het geen herhaling van een herhaling van een herhaling enz...waar hebben we dit nog gehoord !

Met hun stelling: KoiCave wil hèt kennis-, kunde- en ondersteuningsplatform zijn voor Koi hobbyisten. Om dit doel te bereiken gaat KoiCave verbindingen aan met non-profit en commerciële partijen die hetzelfde positieve doel nastreven. Deze partijen noemen wij met recht; Friends of the KoiCave....

Een mooie en eerzame stelling. Het is echter een beproefd concept, en vrienden hebben we ondertussen al veel. Zelf heb ik er al meer dan 8000 ondertussen...en blij dat ik ben !

Laat ze maar bewijzen wat ze in hun mars hebben, we zullen het gaan zien op 3 en 4 juli dit jaar. Ze moeten zich wel profileren in bijzonder moeilijke omstandigheden dit jaar, want het is niet zeker of de show door kan gaan of niet.

Ik heb wel besloten om me in te schrijven voor deze wedstrijd, want er is nood aan ambiance en het wordt inderdaad tijd dat er weer een show voor koi plaatsvind. De euregio koishow is helaas uitgesteld, blijft nog deze show over die zich zal moeten bewijzen en dan heb je nog de Holland Koi Show. Beide shows zijn nog niet zeker dat ze mogen plaatsvinden, maar de intentie is er wel. Ik wens ze succes.

Wat betreft de Belgische koishow verwijs ik naar mijn nieuwsitem van 6 november 2020 en blijf ik bij mijn standpunt. Ik word regelmatig bezien als de eenzame wolf in het koi business scenario, en ik heb daar zelf geen problemen mee.

Appeltern roept hele goede herinneringen op, lang geleden, maar niet vergeten ! De laatste keer dat ik deelnam was geloof ik 2014 ! Ik heb altijd plezier beleefd aan deze show die vrij centraal gelegen is voor zowel de Nederlandse, Belgische als Duitse koi liefhebbers, en dat is één van de redenen van mijn deelname. 

Daarom ben ik blij dat er hier weer een show georganiseerd wordt. Het is nu aan de organisators om te bewijzen wat ze kunnen. Ik weet nog niet wat ik zal inzetten, maar zoals iedere show maak ik weer een keuze uit het aanbod dat voorhanden is.

Ik ben nog wel geen vriend geworden, en wil voorlopig mijn onafhankelijkheid behouden. Ik ga niet graag ten onder in de onbekende massa en zal steeds trachten mijn eigen identiteit te  behouden. Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is...

 

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Peter De Clercq

555


Johan

555


mark

555


Jack

555


Ben

555


Wim DW

555


Johan d

555

Wim DW

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml