De degens worden gekruist.

De degens worden gekruist.De 4 musketiers waren met 3 toen ze besloten de degens te kruisen en om ieder voor zich een tosai Showa of kohaku aan te kopen van de Momotaro veiling van 27 Maart 2008. En gelijk hadden ze, want het zijn stuk voor stuk prachtbeestjes.

John besloot de goddelijke kohaku nr. 17 aan te kopen, Ben bewoog hemel en aarde om sanke nr. 35 in zijn bezit te krijgen en Huck deed een gouden keuze met Showa nr. 20. Waren het geen vrouwtjes, dan zouden de namen Aramis -Athos en Porthos goed van toepassing zijn geweest, maar ze moeten nu zelf maar een naampje gaan zoeken. De kohaku en de sanke moeten sowieso een echte vrouwelijke naam hebben, want die stralen gratie en elegantie uit. Terwijl de Showa van Huck wel iets mysterieus en spannend laat zien. Daarom zou “Matroesjka” wel eens een geschikte naam kunnen zijn. Ik laat het echter aan hen over om dit te doen.

Wat ik mooi vind in dit korte verhaal, is dat 3 mensen de stap hebben gewaagd om echte hele goede koi aan te kopen als tosai, en dan lijdzaam de dagen af te tellen tot deze meisjes uit het mudpondje worden gehaald en als toverballen te voorschijn zullen komen met 3 wondermooie nisai van hopelijk 50 cm+

Ik weet echt niet op welk paardje ik zou moeten wedden, dus laat ik het aan anders mensen over om dit te doen. Wel zullen we deze in het najaar opvolgen en het aan de mensen overlaten om hun stem uit te brengen.

Reacties

3 reacties tot nog toe

whahahahahaha, Ben met lang haar tsssssss, tis me wel een stelletje.
ik lig helemaal in de deuk, maar vind hem wel erg toepasselijk.

groetjes Riny

Riny D on 13/04/2008 19:43

hoi luc
hier john en ingrid
echt lachen zo maar toch heel toepasselijk voor ons
bedankt voor dit verhaal we zijn je heel dankbaar hiervoor alleen je hebt kohaku 20 erop geplaatst terwijl wij kohaku 17 heb gekocht

dus even corrigeren dan is het perfect

bedankt,bedankt,bedankt

gr john en ingrid

john en ingrid tilburg on 13/04/2008 19:50

p.s. geen degens toegestaan op de BBQ heren!!!
:-)

Ton on 13/04/2008 20:12