Extra nieuwsflash

Extra nieuwsflashHoe snel kan het gaan...de woorden zijn nog niet uitgesproken of de sympathieke koi van Rini zijn reeds weg. (3 stuks)

Het afscheid van Domino was volgens mij het ergste, want terwijl ik dit schrijf, rijd hij richting Leusden met zijn lievelingsdier. Zelf kon ik ditmaal niet mee, want ik moet straks naar Schiphol om koi op te gaan halen.

Van buiten leek alles goed, maar hoe het er van binnen aan toegaat weet ik niet. Zelf heb ik Calypso mee naar Arendonk genomen, want de nieuwe eigenaar heeft hier nog 2 Yamatoya volbloeden zitten, namelijk Yamatenka en de neus van Yamatoya. Wat een vijver zal dit worden.

Ik hoop dat Rini een verhaal en foto’s zal schrijven over het wegbrengen van Domino, maar we zitten nog niet op de 50 reacties. Geen 50 reacties, geen Rini meer…ik stel dan mijn veto…haahahaa

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

hey rini,

ik vind het ontzettend jammer om dit te lezen. Ik was net gefascineerd geraakt door koi. Ik heb al uren plezier beleefd aan je laatste koi boek.
Laatst zag ik je in arendonk op het interkoi terras vol passie bezig over koi's.

dennis on 16/06/2011 20:38

Hey luc niks veto... laat die brave man nou zijn eigen tempo kiezen he !grtjs

paul on 16/06/2011 20:44

die eerste foto is toch prachtig om te zien

johan on 16/06/2011 21:22

die eerste foto laat zien hoe Rini alles wat koi en karper betreft beleeft en ook kan uiten in tekst volgens mij....
wat een 100% gepassioneerd man ben je toch Rini..
en je kan het ook nog eens zo mooi verwoorden.... zonde dat je moet stoppen met de hobby...maar fantastisch dat je het toch een beetje kan blijven beleven op deze manier!

matthijs on 16/06/2011 22:32

De eerste en laatste foto van deze reeks zeggen genoeg!

Ton on 17/06/2011 08:42

Rini,
Dit is zoals we noemen, een situatie met een zwaar dubbel gevoel gehalte.
Enerzijds het feit, dat je afscheid moet nemen van je door jou zo gekoesterde koivrienden en anderzijds het fijne, dat diezelfde koi een goed alternatief krijgen aangeboden.
Wanneer je zo'n besluit hebt moeten nemen, dan is het gewenst dat het ook maar rap kan worden afgesloten. Desalniettemin, sterkte en tot gauw ziens.
Groeten,
Dick

Dick on 17/06/2011 18:27