Presentatiedag Zondag 7 juni.

Presentatiedag Zondag 7 juni.41 koi zullen zondag 7 juni één voor één voorgesteld worden. Het gaat hier over de vrouwelijke 42 showa reeks van Momotaro (Dainishi – Mako bloedlijn, geboren augustus 2008), een aantal veilingvissen en enkele Dainishi Tosai.

Hoe gaan we te werk ?
Iedereen die interesse heeft om te komen kijken en eventueel een koi aan te kopen, moet zich melden via mail. Inschrijven is verplicht. Diegenen die zich inschrijven krijgen een nummer op een bordje toegewezen, waarmee ze eventueel een aankoop kunnen doen.

We organiseren ook een speciale crisisactie tijdens deze dag. Bij aankoop van een tosai (enkel bij aankoop op 7 juni), zal een waardebon van 200 euro worden gegeven die gebruikt kan worden voor ofwel de aankoop van een nieuwe koi, ofwel goederen ter waarde van dit bedrag. De waardebon is enkel geldig tot 31 juli. De prijzen van de eerste 10 koi uit de Momotaro 42-serie bedraagt 1100 euro, de Dainishi koi 850 euro en de prijs van de veilingvissen bedraagt 1500 euro. Indien er 10 koi uit de Momotaro 42 serie worden verkocht, zullen de volgende 10 aangeboden worden aan 950 euro.

In de loop van volgende week zullen we zelf al een voorselectie maken. Alle aangeboden koi zijn op dit ogenblik reeds te vinden onder de knop Veiling Interkoi. Na onze voorselectie zullen wij ze onderverdelen in serie A en serie B, waarbij serie A onze voorkeur zal uitdragen.

Op het ogenblik dat een koi zal gepresenteerd worden, heb je de mogelijkheid om deze aan te kopen, door het bijhorende bordje omhoog te steken met het toegekende nummer. Indien er slechts 1 bordje wordt omhooggestoken, ben jij de koper, worden er meerdere bordjes omhoog gestoken, dan zal het eerlijk verloot worden onder de kandidaten. De manier van verloten is door een nummer te raden van 1 tot 10.

De koi mogen onmiddellijk worden meegenomen indien gewenst. De koi moeten onmiddellijk afgerekend worden, tenzij anders afgesproken. Pinnen is niet mogelijk.

Ik open de deuren om 11 uur, zodat je nog ruimschoots de kans hebt om te koi te bekijken. Rond 13.00 uur zullen we de koi één voor één in een blauwe bowl voorstellen. We beginnen met de veilingvissen van februari, daarna volgen de 42 reeks en als laatste volgen de overblijvende Dainishi koi.

Ik hoop voldoende kandidaten bijeen te krijgen om er een gezellige dag van te maken.Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Goede opzet Luc, ik hoop dat je genoeg deelnemers vind. Ik hoor echter geruchten dat het overal ontzettend rustig is. Bij jou ook ?

Mark on 26/05/2009 11:25

Crisis of niet,aan die kwaliteit mankeert niets.
Ook die dainishi showa's,wat mij betreft top!
Als je op zoek bent naar een vis met uitdaging,word dit de veiling
van het jaar.Goed bezig Luc,tis omdat de bak vol is,anders kwam ik!

Succes.

jack on 26/05/2009 17:11

jammer dat de animo niet zo groot is maar wij komen zeker.
en ik hoop dat jullie dan een goede uitleg geven over elke koi zodat het ook weer een leerzame dag gaat worden

tot morgen
geerard en marjan

Geerard on 06/06/2009 07:52