Vrijdag, zaterdag en maandag open.

Vrijdag, zaterdag en maandag open.Omdat we moeten profiteren van het goede weer zal ik tijdens het paasweekend open zijn op de voglende dagen:

Vrijdag 22 april van 11.00 tot 16.00 uur
Zaterdag 23 april van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Maandag 25 april open van 11.00 tot 16.00 uur.

Ik doe dit vooral voor mensen die op zaterdag niet kunnen komen en toch een kijkje willen nemen bij Interkoi. Vermoedelijk kom ik koi te kort dit jaar, want de verkoop is zo enorm sterk geweest dat ik mij misrekend heb in de aankoop. We vinden er wel een oplossing voor.

Om de dag wat luister bij te zetten, wil ik een bescheiden actie lanceren, omdat dit nu eenmaal de mode is. Tijdens deze dagen gaan de overblijvende Jumbo Tosai van Sakai SFF in promotie. Nog slechts een 24 exemplaren zijn er aanwezig van deze toch wel zeer aardige vijvervissen.

Men mag de eerste keuze doen aan de weggeefprijs van 125 euro/stuk, een lachtertje…..Koopt men er 2 dan is de prijs 240 euro per koppel, en als men voor een trio kiest, ben ik tevreden met 350 euro. Er zitten vele sandan kohaku tussen, enkele sanke, een showa en een tancho sanke. Wil je goede en degelijke vijvervissen…ik bied ze je aan. De kwaliteit is Sakai A 30-35 cm.

Bovendien is het een lust om de groeivijvervissen te bewonderen. Kijken mag, kopen mag ook. De prijzen zijn meer dan diplomatisch. Ik ga er nu geen prijzen op plakken, maar diegenen die een goede tot zeer goede nisai of sansai willen aankopen, raad ik je aan om langs te komen. Ik zal tegen morgen iedere koi appart prijzen en je zult versteld staan van de kwaliteit/prijs verhouding.

Zondag met paasdag ben ik gesloten en ga me te goed doen aan de paashaas van Sjaak…maar ondertussen kan je de volgende dagen een bezoekje brengen.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Luc,er zijn wat foutjes in je datum 's .De foto klopt wel

johan on 21/04/2011 20:58

Hij kan zo lekker bezig zijn met zijn winkel!
Lekker doorgaan,goed bezig Luc.

Gr.Jack

jack on 21/04/2011 22:26

Wat foutjes in de datums, Johan, dat is nog zacht uitgedrukt.
Maar ja, dat heb je nu eenmaal met iemand die tegen een (veel) te hoog tempo door het leven gaat (raast): vandaag al wensen dat het morgen is, je moet er maar op komen!! Waardoor zou dit ingegeven zijn, Luc?? Vertel het ons!

Martin on 21/04/2011 22:48

Er zijn heel wat mensen die vragen om eens langs te komen of om de vissen te komen ophalen, en dan denk ik tegelijkertijd;..och ik zal ook maar openhouden...

luc on 21/04/2011 23:28