Zaterdag 20 december

Zaterdag 20 decemberGraag wil ik even vermelden dat ik zaterdag open zal zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Ik zal tevens van de gelegenheid gebruik maken om het nieuwe type bakki shower voor te stellen uit roestvrij staal. Deze moet je gezien hebben. Naast de nieuwe bakki shower die ik op deze dag in promotie zal zetten, zijn er nog tal van toepassingen in RVS te bekijken.

Nieuw is dat ik tijdens de wintermaanden en op de dagen dat ik speciaal open zal zijn een heel interessante koi in promotie zal zetten. Deze promotie is enkel zichtbaar op de dag zelf, en zal niet via internet in promotie gezet worden. Ik beloof je dat het de moeite waard zal zijn.

Graag sta ik klaar staan om een woordje uitleg te geven over de kamiac en de manier waarop ik dit toepas, en als dit alles niet voldoende is, zal ik er ook nog voor zorgen dat de koffie klaarstaat.Meer afbeeldingen

Reacties

11 reacties tot nog toe

Heb dezelfde thuis Luc. Zeer degelijke kwaliteit en zeer prijselijk.
Heb de mijne wel kunnen kopen van de maker zelf. Als ik eerlijk mag zijn vindt ik deze beter als die van polyester. Maar das mijn persoonlijke smaak.
Groeten
Bert

bert Pocquet on 16/12/2008 19:18

Dag Bert, en als ik vragen mag: wat heb jij deze moeten betalen ? Ik vind ze inderdaad ook zeer degelijk gemaakt, en zijn stukken mooier dan de polyester bakki's. Er is echter wel een groot prijsverschil, dat moet je ook niet vergeten, en wat betreft functionaliteit zijn ze hetzelfde. Ben toch benieuwd wat jij hebt moeten betalen. Mag ook naar mijn mailbox gestuurd worden.

luc on 16/12/2008 19:32

Ziet er goed uit maar we moeten vind ik wel een goede vergelijking maken
als je hier Bacteria House gebruikt als filtermateriaal optie maal.
Maar als we hier onze filtervulling gebruiken denk ik toch dat we tekort komen.
de maker van de polyester bakki's zegt het zelf door dat deze groter zijn kan er meer filtermateriaal in waardoor we een zelfde werking krijgen als met het originele Bacteria House filtermateriaal.

willem on 16/12/2008 22:27

Wat ik me afvraag is waarom dit altijd van rvs wordt gemaakt ? Hdpe is toch een stuk goedkoper, lichter en zeker sterk genoeg om er dit van te maken. Rvs is duur, zwaar, lastiger te bewerken etc etc

Jeroen on 17/12/2008 00:15

Ik heb ook bakki's die niet van RVS gemaakt zijn, kijk maar in de shop. Hier spreekt de kwaliteit en de duurbaarheid ook een grote rol in, en ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik de RVS bakken stukken mooier vind.

luc on 17/12/2008 13:00

Voor bakki shower liefhebbers werd vaak het nadeel genoemd dat ze lawaaierig waren en veel water spatten. Buren waren er niet blij mee. Dat euvel is opgelost. Deze bakki's hebben extra voorzieningen binnenin die het geluid van spattend water tot een absoluut minimum terugbrengen. Water dat er overheen spat is ook verleden tijd. Deze bakki kan desgewenst ook in vier treden worden uitgevoerd.

rini on 17/12/2008 13:59

bert dat was in de test fase en zie je meening perfeckt toch

willem glafoam ksb zijn prima producten het gaat om het debiet he hoe
harder hoe beter

jeroen rvs kijk naar de duurzaamheid. hdpe trekkrom als het in de zon staat.
hpde is ook prijzig ik had een plantenfilter in hdpe (12mm) weinig plezier van gehad kijk naar de hpde vijvers moeten vrijwel allemaal in de grond staan en verstevig zijn

het voordeel van dezen shower is. makkelijk uit te breiden,geluidsarm,geen uitspattendwater, en je kan douche makelijk uitspuiten dmv een bajonetsluiting,en in de winter als hij warm staat kan je er veel voordeel van hebben kwa watertempratuur. in japan is het de nummer 1 onder de filters

menno on 17/12/2008 16:54

Luc,ik vroeg me af of u ze ook op maat gemaakt kunt leveren.Ik doel op het feit dat ik een bakki van rvs voor mijn q-bak wil hebben alleen met een aangepaste maat.

marco on 17/12/2008 17:39

Er komen een maatje kleiner en een maatje groter uit. De kleinere zijn voor de Q-bakken, de grotere voor de grote vijvers. Morgen weet ik er meer over. Ik hou je op de hoogte.

luc on 17/12/2008 19:43

Veel lawaai maakt deze bakki niet Rini, met het deksel erop zogoed als niets. Het geluid klinkt eerder rust gevend dan hinderlijk. Prijs laat ik in het midden Luc, je weet wat ik betaald heb. Wat ook goed is aan deze bakki zijn de regelbare voetjes
dus je kunt hem mooi pas zetten. Ik heb er zelf glaofoam inzitten en bacteria House
en aangezien mijn vijver vrij jong is bleven de waarden zeer stabiel. Koidokter zij zelf dat hij dit niet vaak tegenkomt. Hij is wel compakter als de polyesteren, maar als ik Rini goed begrijp is het toch de hoeveelheid water die je er overjaagd het voornaamste.
Groeten
Bert

bert Pocquet on 17/12/2008 21:15

ziet er wel goed uit ...
ga mijn rvs bakki oud type veranderen
word nu douche 90 mm
en 4 bakken hoog
staande op grondplaat die word ook hoger
en dan word deze gevoed door 2 pompen
bodem drains t stuk 2 lijnen nexus en ultra slieve3 en die gaan weer naar bakki
30m3 in 45 min is mijn doelstelling

bernd on 19/12/2008 01:10