Zaterdag en Zondag geopend.

Zaterdag en Zondag geopend.Even melden dat ik zaterdag de koi uit de groeivijver ga ophalen om ze meteen te laten zien aan de aanwezigen.

Rini zal zorgen dat de koffie klaar staat tegen 12.00 uur. Ondertussen hebben wij (Ben en ik) de koi al uit de groeivijver gehaald, die we rechtstreeks vanuit de groeivijver zullen laten zien. Zelf hebben we ze de laatste 4 weken ook niet meer gezien, dus de verrassing is voor iedereen hetzelfde.

Als het goed is zullen wij na aankomst de koi in een blauw vat zetten, en daarna beginnen met de selectie. De mensen die een koi uit de groeivijver gekocht hebben kunnen deze, na controle en het maken van een afstrijkje, dadelijk mee naar huis nemen.

Ik zal ook speciaal zondag open houden voor mensen die graag op zondag komen kijken. Vanaf 10 uur tot 13.00 uur ben je welkom.

In de Opensales waar de vissen nog altijd te bezichtigen zijn, werden ondertussen karashigoi en goshiki toegevoegd, alsook enkele Omosako. Het wachten is nu op Dainishi, Isa en Yamamatsu.

De interesse lijkt vrij groot te zijn. Ondertussen hebben meer dan 1000 mensen al een beroep gedaan op deze mogelijkheid om de vissen te bekijken. Ik ben benieuwd of er via deze weg ook vissen gekocht worden. Ik heb het aanbod ondertussen al verschillende malen goed bekeken en de prijs/kwaliteit verhouding is gewoon zeer goed. Het is al moeilijk om goede vrouwelijke koi aan te kopen, laat staan deze kwaliteit.

Reacties

1 reactie tot nog toe

Even een korte vraag, als ik het goed lees zijn jullie dus morgen 29-12 van 10.00 tot 13.00 open? Vrgr Mirjam

mirjam on 28/12/2013 22:59