De showa van Ton van 2007

De showa van Ton van 2007Er is op dit ogenblik weinig nieuws te melden. Daarom is het toch interessant om de evolutie van koi op te volgen bij onze klanten.

Deze showa van Momotaro werd als Tosai aangekocht in 2007 en vertrok richting Almere. Wat mij bijzonder intrigeert aan deze koi is vooral de scheiding achter het hoofd van het hi dat lijkt te zijn toegenomen. Zal dit nog verder uiteentrekken, en zo ja wat effect zal dit hebben bij deze showa. Zoals bij de meeste showa van Momotaro krijgen we een bevestiging van het stevige sumi, dat steeds intenser wordt. Mooi om te zien. Bedankt voor deze update Ton...

Ter info: de showa meet nu ± 50 cm.


Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

mooie ontwikkeling Ton.

rody on 09/06/2008 20:47

Dank je Rody,
Nog even de opmerking dat deze showa vanaf september 2007 in opvangbakken in de garage heeft gezeten tot begin mei jl. vanwege lekkage. Dus als dit niet had gebeurd denk ik dat de kleuren nog intenser waren geweest en de groei nog beter.
Dit is gewoon een heel goede partij showa's geweest en ik denk dat deze aan het eind van deze zomerperiode nog meer zal zijn veranderd. Op de foto's niet goed te zien maar ook op de kop zit nog onderhuids sumi en ook de groei zie ik nog zeer positief in!

Ton Janssens on 10/06/2008 07:53

Hele mooie showa Ton, leuk om de evolutie van koi bij klanten te volgen

Frank

Frank Borgmans on 10/06/2008 20:15