Laat uw creativiteit eens de vrije gang.

Laat uw creativiteit eens de vrije gang.Eindelijk is alles zo goed als zuiver. De omheiningen zijn geplaatst en we hebben een gigantisch veld erbij gekregen.

Het schenkt echt voldoening als je weer verder kan bouwen en als het resultaat er ook naar is. Wie wil er eens meedenken....De beschikbare ruimte die vrijgekomen is bedraagt ongeveer 200 m² ( 18 m. x 11 m.). Hier wil ik in de toekomst een 5-tal presenteerbakken bouwen van ± 10 m³ ieder, hetzij in beton, hetzijn in polyester. De diepte mag niet meer bedragen dan 130 cm, om de koi goed te presenteren.

Wie zich geroepen voelt om een ontwerp op papier te zetten, scan dit dan in en stuur het me even door. Indien er ontwerpen binnenkomen, zal ik deze in het nieuws plaatsen om door de mensen te laten beoordelen. Als je goed kijkt, zul je aan de linkerzijde een klein gebouwtje zien. Hier zal straks een soort winkeltje - opslagplaats en zitruimte gecreëerd worden.

Ik ben benieuwd of ik creatieve ideëen binnen zal krijgen. Zelf heb ik ook al enkele ideëen, maar waarom niet eens een keer andere mogelijkheden bekijken.

Laat je fantasie de vrije loop....

Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

Als ik in de gelegenheid zal ik ook eens wat proberen uit te denken....
Neem aan dat er een vrij pad naar het winkeltje over moet blijven. En waar moeten we rekening mee houden in verband met de filtratie ? Hoeveel ruimte heeft u hiervoor per bak nodig ?

Groeten,

Joost Verbeek

Joost Verbeek on 26/11/2007 18:40

Ik wil 5 bakken van ± 7-10 m³ . De rest laat ik volledig aan uw eigen fantasie over.

luc on 27/11/2007 07:07

Luc,

Ik zal mijn hersencellen ook eens aan het werk zetten. Ik probeer tegen zaterdag iets op papier te hebben.

Groeten,

Werner Winters on 27/11/2007 11:00

Dag Luc,

Ik zal zeker ook eens kijken om iets te ontwerpen. Zal alleen wel rond de kerst worden want dan heb ik wat meer tijd.
Hoe zijn je gedachten over het eventueel neer zetten van een kas. Zit je in ieder geval droog, komen de vissen door het daglicht toch mooi tot hun recht. Is de temperatuur in de winter ook wat beter te regelen. Dit geeft toch aardig wat voordelen. In Japan heb je voorbeelden genoeg gezien wat dit betreft. In de kas niet teveel poespas, maar gewoon ruimte om lekker te lopen of te zitten.

Succes in ieder geval en pak eens een stoel!, want erg stil zitten doe je niet!!

groeten

gerwin

Gerwin on 27/11/2007 13:23

Stilzitten ? Dat woord ken ik niet. Dat staat bij mij niet in de Dikke van Daele.... Ik heb deze morgen nog even met Peter van Deltafiltration gebrainwashed, en er begint sowieso een plan te rijpen. Ik zal het van de week als ik eens kan "stilzitten" mijn werk van maken om het op papier te krijgen.

luc on 27/11/2007 13:38

Hallo Luc als je bang bent om je te vervelen heb ik ook nog wel wat te doen
bijv een nieuwe vijver

bj on 27/11/2007 18:03

Goede dag
Ik zou de bakken rondom plaatsen met in het midden een vlonder iets verhoogt
de ruimte hieronder gebruiken voor filter buitekant rondom pilaren met daarboven een afgeschuint dakje een soort binnen plaats

Dennis on 28/11/2007 17:35