BELANGRIJK - BELANGRIJK

BELANGRIJK - BELANGRIJKIk kreeg zojuist een mail van een collega met volgend dringend verzoek. Ik voel me dan ook verplicht om hier gevolg aan te geven. Het gaat over een diefstal bij Sakaikoi in Wellen (BE)

geachte collega's en koivrienden, Jullie kennen me misschien niet persoonlijk maar ik heb deze nacht een vrij groot verlies geleden.

Er werden maar liefst 12 koi d.m.v inbraak gestolen in onze zaak. Ze hebben rustig uitgeselecteerd wat ze nodig hadden. Zouden jullie aub deze pdf bijlage willen afdrukken en afficheren in jullie zaak of op jullie website. Hopelijk vinden we na enige tijd toch door iemands toedoen enige aanwijzijng naar deze koi in de toch beperkte koikring die aanwezig is in de lage landen

groetjes gunther

Reacties

6 reacties tot nog toe

Leuk he,de een koopt koi na een jaar sparen, en de ander denkt: stelen is goedkoper. Brengt de hobby toch naar een climax niet ?

Veel plezier ermee, jammer dat je ze niet vol trots aan een ieder kan laten zien.

marco on 22/12/2008 18:00

jammer dat een koi-jaar zo afgesloten moet worden.
ik hoop dat de dader(s) gepakt worden en dat de koi gezond terug komen.
ook wij zulen opletten
succes

Geerard on 22/12/2008 18:08

In wat voor een wereld leven wij? Er is totaal geen respect meer.
En wat te zeggen voor de koikes?
Bedankt Luc om allen te informeren, wij zullen extra opletten.

willy on 22/12/2008 18:22

We leven met U mee. Wij zelf zijn beroofd geweest in september 2005 toen onze koi in grote quarantainebakken klaar zaten voor verhuis. Door omstandigheden zijn ze een maand langer dan voorzien in deze bakken bijven zitten omdat de vorige eigenaar nog niet uit onze nieuwe woonst was. We hebben ze met de deurwaarder er moeten uitzetten. De dieven hebben zo de tijd gehad om ongeveer 40 koi te stelen waarvan ik er niet één terug gezien heb. Bewegingssensoren zoals deze verkocht worden tuinlampen en deze verbinden met een bel binnenhuis terwijl de dieven in het licht staan kan dit voorkomen. Het is simpel en goedkoop MAAR het werkt enkel als er iemand thuis is en hierop kan reageren. Anders moet men een duurdere alarm installatie aanschaffen waarbij men zowel u als de politie verwittigen. Bij deze laatste wordt men ook opgebeld bij eventueele stroom uitval. Laat ons hopen dat men de dieven vat zodat wij ook een beetje voldoening krijgen. Verder zou ik willen zeggen dat het 9 op 10 keer bekenden zijn zoals klanten of mensen die je voor de eerste keer ziet. Verder wens ik de mensen van Sakai Wellen het beste, dit verdiend niemand, zowel handelaren niet als particulieren.

danny en lut on 22/12/2008 19:31

opletten zullen we zeker! Het zijn gewoon laffe klojo's.. absoluut geen prettige kerst voor die gasten!

Ton on 22/12/2008 19:32

We houden allemaal onze ogen open!
heb dit ook even op het koi2000 forum gezet...
belachelijk dat zulke dingen gebeuren...

Matthijs on 22/12/2008 21:54