Dank je wel...

Dank je wel...Je zult zeggen, waarom de titel "Dank je wel"....

Wel, omdat ik uit de grond van mijn hart dankbaar ben voor de klanten die zo blij zijn met de koi die ze komen ophalen, en die zeker zijn dat ze een goede koi gekocht hebben.

Verleden week zondag was zo een dag, en vandaag was dit weer zo een dag. Je ziet het geluk op de mensen hun gezicht als een onbetaalbare glimlach verschijnen, en dan ben je zelf ook intens gelukkig.

Denk nu niet dat ik blij ben omdat ik weer geld voor een koi krijg hoor, dat heeft er absoluut niets mee te maken, en dat zal me ook nog een worst wezen ook. Nee, ik ben dankbaar omdat mensen het gevoel hebben dat ze voor één keer niet bedrogen worden.

Als je deze kindai showa in al zijn glorie ziet, magistrale body, geweldig shirojo, glimmende teri (huid) en een uitstraling waar je alleen maar respect voor kan hebben, dan kan je toch alleen maar gelukkig zijn, of zie ik dit verkeerd.

Ik heb veel van deze klanten, en ik ben ontzettend blij dat ik deze klantenkring heb kunnen opbouwen op een betrekkelijk korte tijd, en ik kan vandaag alleen maar zeggen: bedankt aan iedereen en bedankt aan Marco omdat jij vandaag zo gelukkig was met jou aankoop bij Interkoi.Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

met recht weer een levend juweel die naar een tevreden koi liefhebber gaat .
een dikke proficiat .

Ben Doorakkers on 31/08/2008 14:59

Vanavond ben ik bij Marco op bezoek geweest en de koi heeft een geweldige uitstraling. Veel beter had de koi het niet kunnen treffen. Marco is een liefhebber puur sang en heeft 'de zaakjes' heel goed voor elkaar.

Marco heel veel plezier met de koi en we spreken elkaar binnenkort wel weer.

groetjes

Erwin

Erwin Peek on 31/08/2008 23:37

Ik heb deze koi meerdere keren zien zwemmen en heb elke keer genoten van dee kindai showa! Van harte gefeliciteerd met je aankoop en dat jullie er maar veel plezier van mogen hebben!
mvg
Ton

Ton on 01/09/2008 06:10

Een fantastische aankoop Marco, veel succes ermee.

willy on 01/09/2008 12:04