De ophaaldag van de ogon.

De ophaaldag van de ogon.Ik kon er zelf niet bijzijn natuurlijk, maar zaterdag was het de ophaaldag van de ogon bij Johan. Ik kreeg echter van Johan volgende fotoserie toegestuurd.

Voor wat ik te zien kreeg was het een gezellige dag met veel bekenden, en Johan had er blijkbaar veel plezier in om de mensen te ontvangen.

Deze ogon, 30 stuks werden tijdens zijn Japanreis aangekocht, werden tijdens de winter verzorgd, en nu begrijpt Johan misschien iets meer van de verantwoordelijkheid en de zorgen die het opvangen met zich meebrengt.

Eigenlijk zou iedereen het eens moeten gedaan hebben….

Dit was zijn commentaar:

Het was een geslaagde en vooral gezellige dag met een flinke opkomst. Met meer dan 25 mensen was de tuin wel vol en gelukkig bleef het bij 1 regenbuitje.

Ondertussen goede berichten ontvangen over de aankomst van de Ogon. Er vertrokken 16 Ogon van 37 cm tot 43 cm en met 9 maanden oud nog een hele toekomst voor hun.

Hopelijk ontvang ik volgende jaren nog een paar mooie Updates. Leuk om deze samen met jou handpicked bij momotaro te hebben mogen selecteren en vooral fijn dat jij tijdens de Japanreis dit mogelijk maakte.


Zo zie je maar dat Interkoi op verschillende fronten bezig is, en een kort filmpje mag natuurlijk niet ontbreken op deze voor Johan zeer belangrijke dag....Op naar de volgende opvangperiode….

Meer afbeeldingen

Reacties