De voorlaatste levering van het voorjaar.

De voorlaatste levering van het voorjaar.Geen file, geen slecht weer, gewoon rechttoe, rechtaan naar Schiphol, laden en terug op weg naar huis.

Bijna 800 kg werd er ingeladen, en geloof me, er waren zware boxen bij. Maar aan alles komt tenslotte een eind en éénmaal thuis gekomen, de boxen opengemaakt, en de koi in hun vijvers gezet, dan is het zwaarste weer achter de rug.

Ik heb geprobeerd van alles een filmpje te maken, maar één enkele, de tancho showa kwam niet zo goed uit de box, en moest onmiddellijk verzorgd worden. Na de nodige zorgen is de koi volledig hersteld en zwemt ondertussen weer goed rond, gelukkig maar.

De overige 32 potentiële jumbo, en geloof me, het zijn geen namaak jumbo, werden één voor één verlost van hun plastic zak, en je kan zien dat ze bijzonder blij zijn om te kunnen ontspannen.

Deze reis was het de beurt aan bijzonder veel Sakai koi. Het was een lange tijd geleden dat ik ze nog eens gezien had, maar dat ik goed ingekocht heb staat als een paal boven water.

Enkele onhebbelijkheden, zoals schubjes die wat geblesseerd zijn, stress en andere kleine akkefietjes ten spijt zag alles er meer dan goed uit.

Ze kunnen nu genieten van hun welverdiende rust, en wie graag komt kijken is altijd welkom. Nog één grote levering van een hondertal vissen en dan zal het voorlopig wel genoeg geweest zijn zeker ! Deze komen aan op 26 april.

Rest me alleen nog de link naar het filmpje door te geven. en dat vind je hier

Reacties