De winnaar van de Tancho.

De winnaar van de Tancho.Ik zal de mensen maar niet langer in spanning laten zitten en de uitslag van de wedstrijd van de tancho meedelen.

Ik heb maandag alle gegevens in excel gezet, en daarna de winnaar van de wedstrijd getraceerd. De winnaar is geworden: David van Roy….proficiat David. De tancho zit nu nog in quarantaine, maar is ondertussen reeds goed geacclimatiseerd. Ik stel voor dat je deze komt ophalen wanneer je je er klaar voor voelt.

Persoonlijk denk ik dat je deze nog even de tijd geeft om te recupereren, en dat je hem zaterdag of zondag komt ophalen, dan heeft hij meer dan voldoende tijd gehad om tot rust te komen.

De showkoi zitten op dit ogenblik allemaal binnen, en moest er iemand geroepen zijn om eventueel nog koi aan te kopen van de show, dan is dit natuurlijk een bijzonder goede gelegenheid om eens te komen kijken. Bowlen probeer ik voorlopig wel te vermijden, tenzij de koi meegenomen wordt.

Ik heb alle uitslagen geprobeerd om te laten zien, zonder de mensen kenbaar te maken. Daarom heb ik enkel de voornaam en 1 of 2 letters van de achternaam te vermelden.
De bokaal met pellets, en de uitslagen blijven nog tot einde van de maand liggen bij Interkoi Arendonk. Indien iemand de pellets wil natellen of de uitslagen wil controleren, dan is deze persoon altijd uitgenodigd om alles te controleren.

Dikke proficiat in ieder geval David, en ik hoop dat je er een dikke mooie Sakai FF Tancho van kan maken. De beker die deze koi gewonnen heeft is natuurlijk ook de jouwe…

Speciale vermelding
Ik ben ondertussen begonnen met eindelijk de koi op hun juiste bestemming te brengen, te controleren en te filmen. Op deze manier kan ik een nieuwe update maken en zal ik ook de prijzen vermelden. Ik zal iedere dag een drietal vissen opnieuw laten zien via het nieuwsitem, en de updates van de koi zullen onder de knop "nieuw aanbod" verschijnen. De eerste 3 zal ik hieronder al vermelden.

Sanke Momotaro 1503035
Kohaku Momotaro 1503027
Showa Momotaro 1503043Meer afbeeldingen

Reacties