Dit is het....

Dit is het....Als ik zou mogen kiezen zouden alle zaterdagen, zoals deze zaterdag mogen zijn.

Vanaf 10.15 uur waren de eerste klanten al aanwezig, en pas rond 5 uur kon ik even rustig evalueren. Ik ga vandaag echter meer foto's en filmpjes in het nieuwsitem zetten, want ik heb helaas niet veel tijd. Zo dadelijk komen ze weer vissen ophalen en ik ben ook nog open vandaag van 10.00 tot 13.00 uur.

Het was een heerlijke dag gisteren, en ik denk dat alle klanten die hun vissen zagen uiteindelijk heel tevreden waren met hetgeen ze te zien gekregen hebben. Waar ik ontzettend benieuwd naar ben, is of de mensen die via foto en filmpje een showa of kohaku uit de 60 reeks gekocht hebben, ook tevreden zijn met het resultaat. De showa zijn nu een 6-tal weken binnen, zijn ontzettend veranderd in positieve zin, zowel qua kleurschakering als naar body en groei.

Geen enkele van de kopers is veranderd wat betreft zijn aankoop, buiten Michel die zijn koi omgewisseld heeft tegen een echte tategoi omdat hij zijn lat hoger wil leggen, en Michael die een optie had op een showa, die zijn aankoop niet verzilverd heeft. Dit duid er volgens mij op dat de koop met evolutie toch wel succesvol is geweest volgens mij.

Bovendien zijn er verschillende klanten naar hun koi komen kijken, wat altijd tot enthousiaste toestanden leidt. Als jullie niet hebben genoten, wij hebben het zeker en vast wel gedaan.

Er zijn nog 3 showa van de veiling te koop. Laat deze kans niet schieten, want ik beloof je dat dit een zeldzame gelegenheid is en maak er dankbaar gebruik van. Geniet ook van de vele foto's en van de vele filmpjes van gisteren.

Oh ja, wat ik niet mag vergeten te doen is proficiat te wensen aan André van Poucke en zijn vrouw. Ik kreeg gisteren een SMSje van Hans van t'Viske met de melding dat een sanke van André Grand Champion is geworden op de INTERKOI show in Duitsland. Vanuit Arendonk: een DIKKE proficiat....

De kohaku van Kathy
De showa van Jan en Wesley
De showa van Gerd en…
912051 – dit wordt een goede…
903001 – goed de winter door
De tategoi van Michel
903051, het hartje van Patrick
903051
903051
2 sanke zonder woorden
De verkochte uit de 60 reeks, nazicht
60 reeks
60 reeks overblijvers
60 reeks overblijversMeer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Het was een prachtige dag en de ontvangst was zeer hartelijk ,wij hebben genoten van de geweldig mooie koi die daar rondzwemmen in Arendonk.
Mijn showa lijkt het goed naar de zin te hebben in zijn nieuwe onderkomen en at al vlug met de rest mee.
Wij zijn er dan ook zeer content mee.

Gr. Gerry en Helly

Gerry & Helly on 03/04/2011 09:49

Het was ZALIG vertoeven op je terras gisteren. Bedankt voor de lekkere koffie en gebak!!! Nu genieten we hier thuis van onze nieuwe meid, ze doet het meer dan prima. Ze heeft een geweldig karakter, vertrouwt je direct. En het woord 'vreetmachine' doet haar eigenlijk geen eer aan, niets is veilig voor die grote bek van haar ;o)

Kathy on 03/04/2011 18:24

Erg gelukkig ben ik met m'n nieuwe aanwinst, de uitleg en begeleiding bij het kopen, of zomaar komen kijken naar een koi is voortreffelijk.
Het kan niet snel genoeg oktober worden, om te zien hoe de kohaku uit de groeivijver komt en zich verder heeft ontwikkeld.

Groeten Michel

Michel on 03/04/2011 21:59