Februrari 2007, het begin.

Februrari 2007, het begin.Februari 2007 mag als de start van Interkoi worden gezien, nu dus precies 8 jaar geleden.

Ik had besloten om enkele showbakken te laten maken van ongeveer 3 kuub, waar ook alles in voorzien was qua filtering en watertoevoer. 4 stuks werden er geproduceerd, en dit mag als het voorzichtige begin van Interkoi worden beschouwd op meer professionele basis.

Ik kan geen foto's meer vinden van de opening, maar om de één of andere reden was er veel volk naar deze opening gekomen, veel meer dan ik verwacht had.

Al gauw zag ik dat de 4 showbakken niet meer voldoende waren, en al snel werden er plannen gesmeed om grotere vijvers bij te bouwen. Binnen de 2 weken na opening had ik al plannen klaarliggen voor een nieuw project, dat ik na 3 maanden al afgewerkt had.

Ik herinner me nog wel van de opening dat ik toen al hulp had van Matthijs die me fantastisch geholpen heeft. Als ik echter terugkijk op de koi die ik toen aankocht, dan moet ik toch wel even slikken, want dat zijn koi die ik op dit moment absoluut niet meer aankoop.

Ik had me wel voor de eerste maal ingeschreven voor de Koishow, toen nog in het gezellige Hilvarenbeek, dat ik nu toch mis….

Mijn eerste deelname werd beloond met een babychampion en nog een aantal grote prijzen, zoals je kan zien op de afbeelding. De volgende verbouwing stond ondertussen al op stapel.

Bundel je krachten
Belangrijk: bestel voor 15 februari. Wees dankbaar en maak er gebruik van....

Meer afbeeldingen

Reacties