Geslaagde openingsdag Arcen

Geslaagde openingsdag ArcenEen fraai zomers weertje met mooie temperaturen mondde uit in een gezellige drukte op de eerste dag van de Holland Koi Show in Arcen; qua omvang en bezoekersaantallen de grootste in de wereld. Weer veel stands waaronder nogal wat Duitse waar de rvs trommelfilter een vooraanstaande plaats innam. En met een Grand Champion naar verwachting: de 92 cm. lange Sakai sanke die ook al in Hasselt won.

Een alleszins terechte winnaar. Koi San nam ook nog eens de Supreme Champion award mee naar huis met een zeer gave kohaku van 87 cm. Grand Champion B werd een fabuleuze Ochiba van Diamond Koi. En er was nog meer moois wat er rondzwom al waren de echte jumbos op de vingers van een hand te tellen.

Nieuws op deze show? Ikzelf was heel gecharmeerd van een high-tech Radfilter uit rvs made in Zwitserland dat op een zeer intelligente manier vuil tot 40 micron tegenhoudt. Een functie zoals een trommelfilter maar hier is het geen trommel die het vuil filtert maar een verticaal geplaatst wiel waardoor de footprint van dit apparaat nog kleiner wordt. Hier verwacht ik nog wel wat van.
Enfin, bekijk de fotos maar.

Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

Ik zie het Rini de camera werkt goed en ze hadden veel geluk met het weer het was een leuke dag,morgen gaan we weer,

willem on 15/08/2008 23:32