Hoog bezoek vandaag.

Hoog bezoek vandaag.Fabrice heeft als hobby email platen verzamelen van over heel de wereld. Dat is zijn passie.

De koi is bijzaak, en dat kan je merken. Hij kwam speciaal van de kanten van Charlerloi om eens een bezoekje te brengen aan Bompa, want zo sta ik ondertussen bekend bij de franstaligen, hetzij Franstalige Belgen of Fransmannen.

Hele vriendelijke man en het was plezierig om er even wat mee te babbelen. Fabrice had de grote magoi van Polleke aangekocht en kwam deze ophalen.

Helaas gaf hij niet veel om gosanke en ging zijn voorkeur uit naar de grote éénkleurige koi. Tja, dat is nu niet onze passie, maar dat moet kunnen natuurlijk.
Toch heb ik enkele koi laten zien, maar kon de trigger niet vinden om emotie los te weken. Het zij zo…

Ik heb dan maar een filmpje gemaakt, met de koi die we even gebowld hebben, maar nu ga ik even stoppen met bowlen, want de koi worden teveel gestoord.

De biedingen zijn ondertussen gestopt en hebben naar het einde toe nog flink wat spanning en veranderingen teweeggebracht. Ben ik tevreden met de opbrengst ?

Laat het ons zo stellen dat de gepresenteerde koi dit meer dan waard zijn De opbrengst is niet om naar huis te schrijven, maar het was plezierig om te doen, en ik bedank de mensen die een bod uitgebracht hebben.
Meer afbeeldingen

Reacties