Ik zoek 2 onafhankelijke vrijwilligers.

Ik zoek 2 onafhankelijke vrijwilligers.Volgende week zaterdag 14 maart om 3 uur, zal de winnaar bekend worden van de inmiddels bekende showa.

Ik zoek 2 vrijwilligers die geen loten ter beschikking hebben, en die geen relatie hebben met de deelnemers. Wat is hun taak ? Zij moeten controleren of de waardebonnen in overeenstemming zijn met de personen die daaraan gekoppeld zijn, en moeten deze waardebonnen afsluiten, zodat niemand kan zien wie of welke nummer bij de waardebon hoort. De waardebonnen worden opgerold en met een elastiekje (rekske) afgesloten.

Als dit werk gedaan is, zullen alle waardebonnen in een doos gedaan worden. Nu ga ik dit keer niet 1 waardebon eruit laten nemen, maar ga ik het tegenovergestelde doen. Al mijn kleinkinderen zullen aanwezig zijn, en zij zullen telkens een aantal (4 of 5 bonnen) uit de doos nemen totdat er nog maar 1 waardebon in de doos blijft zitten:
DIT IS DE LANG VERWACHTE WINNAAR

Indien er zich geen vrijwilligers melden voor dit werkje, dan vraag ik aan iemand uit mijn kennissenkring, om dit werk te doen.

Vrijwilligers meld je aan via deze mail en geef me een kleine info over je betrokkenheid bij dit gebeuren.

Ik wens iedereen veel succes.


Reacties

4 reacties tot nog toe

Is dit niet iets voor 1 van de andere Interkoi dealers?

Ton on 06/03/2009 18:13

Dat kan, ik heb hier uiteraard geen problemen mee. Wie wil moet maar een mailtje sturen.

luc on 06/03/2009 18:26

hee ton,

goed idee van je om een interkoi dealer de loting te laten controleren maar wij (interkoi brakel) zijn elke zaterdag van 10.00 uur t/m 1700 uur geopend ik heb jammer genoeg zaakwaarnemer met voldoende kennis en toewijding als rini en ben petje af voor die 2

groetjes michel

michel on 06/03/2009 20:43

Hoi Luc

Ik hoor het wel.

willem veldhoven interkoi on 06/03/2009 20:56