Informatie oyakoi Sekiguchi.

Informatie oyakoi Sekiguchi.Ik heb geprobeerd om wat meer informatie te krijgen over de Sekiguchi zending. Veel heb ik niet, maar voor wat het waard is heb ik deze uitleg gekregen van Sekiguchi.

De mama is 15 jaar en uit de lijn met de naam "Doh no Mae". Een hele tijd geleden, was er op de Sakai FF, een oyakoi met de naam "Kobushi", dit was een showa, en had dezelfde bloedlijn als Doh no Mae. Alhoewel het ± 10 jaar geleden was, mat Kobushi meer dan 90 cm, wat ontzettend groot was voor een showa in die tijd. Het was een kindai showa en met een hele hoge huidkwaliteit, waarvan vooral het shiroji zeer sterk was.

"Doh no mae" is blijkbaar een achternaam van een persoon die echt heel veel van grote koi hield, en men geloofd dat de meeste van zijn koi terechtkwamen in "Ogawa's place". De mannelijke oyakoi is een sekiguchi showa. Voila, dit is de informatie die mij is doorgegeven.

Kobushi is mij niet bekend. Misschien dat er mensen zijn die deze koi wel gekend hebben, zij mogen altijd de informatie die zij er over weten doorgeven.Reacties