Interessante showa van Momotaro.

Interessante showa van Momotaro.Het worden niet de reuzen die je gewoon bent bij Interkoi, maar wel degelijke subtiele showa die nog veel zullen veranderen de komende jaren.

Het zijn showa die rond de 65-75 cm zullen eindigen, en in de loop van de winter volop zullen veranderen in positieve zin, dat is een feit dat zeker is.

Ze hebben enkele maanden bij Ben rondgezwommen en zullen daar blijven overwinteren. Hun evolutie gaat rustig maar gestaag. Door de warmte van het afgelopen jaar is het sumi niet doorgekomen zoals gewenst, maar de winter zal veel goedmaken.

Het zijn dan ook showa die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Allen hebben ze een goede huidkwaliteit, degelijke body en je kan de toekomst lezen als je de tijd ervoor neemt. Zoals verwacht zijn ze nu rond de 50 cm.

Het voorstel is het volgende:

Indien je interesse hebt kan je uiteraard gaan kijken om een aankoop te bezegelen. Diegene die koopt en de koi mee naar huis neemt krijgt 10% korting op de aangeboden prijs.

Diegene die de koi wil laten overwinteren heeft de keuze:

Bij onmiddelijke betaling: 10% korting op de aangeboden prijs
Ofwel 50% betalen bij aankoop en 50% betalen bij afhalen in april 2019, maar dan zonder korting.

Ik zet even de koi op een rijtje:

Showa 1703013 - 47 cm.
De showa bij aankoop – 23 cm

Showa 1703014 – 53 cm
De showa bij aankoop – 27 cm

Showa 1703052 – 53 cm (ondertussen verkocht)
De showa bij aankoop – 26 cm

Showa 1703055 – 52 cm
De showa bij aankoop - 25 cm

Showa 1703063 – 53 cm
De showa bij aankoop – 24 cm


Op de bijgaande foto's zie je de overwinteringsvijver bij Ben en Riny, en deze vijver krijgt iedere dag de gewenste aandacht. Een positieve ontwikkeling is gegarandeerd. Voor het bezichtigen van de koi, gelieve contact op te nemen.

Meer afbeeldingen

Reacties