Interkoi voeders

Interkoi voedersVanaf vandaag heeft INTERKOI zijn eigen voeders op de markt gebracht. Deze zullen zondag bij de bezichtigingsdagen voorgesteld worden.

De voeders werden door meerdere mensen getest over het ganse jaar 2006. Wij zijn dan ook uitzonderlijk tevreden om ons eigen merk op de markt te brengen.

De verpakkingen zijn in emmers van 17 l. of in bulkzakken van 15 kg.
De verschillende koivoeders zijn de volgende:

Topkoi voer, emmer 17 l. (7200 gram) : 95 euro
Topkoi voer, bulk 15 kg : 125 euro
Topkoi mix, emmer 17 l. : 55 euro
Wheat Germ, emmer 17 l. : 95 euro
Spirulina, emmer 17 l. : 55 euro
Zijderupsen 17 l.: 55 euro

UITGEBALANCEERD KOIVOER op basis van PROBIOTICUM EN PROBIOTICA

KLEURVERBETEREND EN GEZONDHEIDSSTIMULEREND - ERKEND TOPVOER VOOR KOI

Professionele kwaliteit:
CypriCo Top Koi EF is het professionele topvoeder voor koi. Voordit voer zijn ingredieënten geselecteerd die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo wordt het voer aantrekkelijk voor uw vis, is de verteerbaarheid optimaal en wordt een constante kwaliteit gewaarborgd.
De uitgebalanceerde eiwit/vet verhouding zorgt voor maximale groei van uw koi, terwijl de mooie body behouden blijft.

Speciale ingrediënten:
Het toegevoegde krillmeel maakt dit voer uiterst aantrekkelijk voor de koi. Hierdoor wordt een goede voeropname gegarandeerd. Bovendienis een hoge concentratie van noodzakelijke vitaminen toegevoegd om gezonde ontwikkeling en goede prestaties te bevorderen.
CypriCo Top Koi EF is verrrijkt met gist, tarwekiem, een prebioticum en probiotica om de darmflora te stimuleren. Ook wordt hierdoor de spijsvertering en de nutriëntenopname uit het voer verbeterd, waarbij de hoeveelheid uitwerpselen afneemt. Het toegevoegde knoflook en de immuunstimulanten (B-glucanen) verbeteren de natuurlijke
weerstand tegen ziekten.

Pigment:
Diverse speciale pigmenten, zoals astaxanthine, spirulina en paprika extract worden aan dit voer toegevoegd. Deze pigmenten geven uw koi diepe, intense en levendige kleuren, zonder dat het shirojo van uw koi van kleur veranderd, integendeel...

Schoon water:
Omdat CypriCo Top Koi EF een drijvend voer is, is het makkelijk om de voeropname door uw koi waar te nemen. De uitstekende waterstabiliteit van het voer minimaliseert waterverontreiniging.


Reacties