Jumbo Tosai Showa

Jumbo Tosai ShowaOp dit ogenblik zijn de Jumbo Tosai Showa op de website toegevoegd onder de knop "koi aanbod" --> "nieuwe aanwinsten".

Alle prijzen staan er nu bij vermeld met de mogelijkheden tot voorverkoop. Hebt je een showa gevonden naar je keuze, stuur me dan een mail. Indien er meerdere aankopen moesten gebeuren op dezelfde showa, dan gelden de datums van de mails als doorslaggevend. Op dit ogenblik zijn er al een 10-tal showa's verkocht.

Bloedlijnen: Op mijn vraag aan Daisuke van de Momotaro koi Farm om even de bloedlijnen van deze showa's door te geven, heb ik volgende informatie doorgekregen:

Alle bloedlijnen van de showa's op dit ogenblik van de Momotaro koi farm, zijn uit de Shiro Showa bloedlijn x Takeda. Shiro Showa is een bloedlijn die gekweekt is door de Momotaro Koi Farm en daar zijn ze heel trots op. [met reden].

Bovendien heeft Daisuke er nog een foto bijgevoegd van de vrouwelijke Showa uit de Shiro Showa bloedlijn, en de 2 Takeda mannetjes die erbij aanwezig waren. Zoals je waarschijnlijk weet kweekt Momotaro nog op de natuurlijke manier.

Ik vind het persoonlijk een prachtige selectie, en ik hoop jullie ook. Het is een eer dat Daisuke zijn persoonlijk oordeel geeft over deze koi. Ik ben ondertussen met Daisuke aan het onderhandelen om deze koi eventueel de mogelijkheid te geven om nog een jaar door te groeien bij hun in de mudponds. Ik zal je zijn antwoord in een volgend nieuwsitem doorgeven.

Het is mogelijk dat ik uw mails in de loop van de dag niet beantwoord. Ik ga met mijn kleinkinderen naar Disney on Ice. Al uw mails zullen pas deze avond of morgenvroeg beantwoord worden.

Nog even vermelden dat er op dit ogenblik ± 90 personen reeds zijn ingeschreven voor de 4de mei. Wens je te komen, wacht niet meer te lang om in te schrijven...


Reacties

3 reacties tot nog toe

Hai Luc,
Ik ben heel benieuwd wat Daisuke zegt! Ben zeker geinteresseerd!
mvg
Tpn

ton on 09/03/2008 16:26

Hoi Luc,

prachtige tosai showa heb je aangeschaft, mijn complimenten dat je daar de hand heb op kunnen leggen! Zitten hele mooie exemplaren tussen, met al een goede body. Ook bij deze maten haal je dat er al goed uit. Ik persoonlijk zou er 1 kiezen met een iets langgerektere body en dito hoofd. Bij deze maat is patroon "nog" niet zo belangrijk, veranderd nog zoveel aan een tosai showa. Een ieder die er een aangeschaft heeft zou zeker van de kans gebruik moeten maken indien dat mogelijk is natuurlijk, de aangekochte tosai een jaar door te laten groeien in de mudpond. Een kans uit duizenden is dat. Wat een zomer in een mudpond doet met een body van een koi is overweldigend!!!

Ik ga er geen een aanschaffen Luc, vind het wel moeilijk want ze zijn zeer aantrekkelijk, maar ik houd het toch liever bij nisai en sansai.
Veel succes met de verkoop,

mvg,
Ingrid

Ingrid on 09/03/2008 17:41

Wat een kwaliteit zoveel moois op interkoi smikkel smakkel genieten en bewondereren wat belooft dit voor de toekomst wordt het dan nog mooier , bestaat dat?
Rob interkoi Zeddam

Rob on 09/03/2008 18:35