nieuw op de website

nieuw op de websiteVanaf vandaag kunnen mensen ook vragen stellen aan Ben Doorakkers.

Vele vragen houden je bezig in de koihobby. Wat is er beter dan een kundig antwoord te krijgen van 2 koispecialisten en koiliefhebbers in hart en nieren. Zowel Rini als Ben hebben een bovenmatige kennis in het koigebeuren, zij het ieder op een andere wijze. Ben is vooral kundig op kleine tosai en nisai en heeft kennis van het houden van koi in het algemeen. Rini heeft van alles kennis, maar zijn hart begint te kloppen bij de grotere Jumbo’s. Beiden hebben een ongewoon hoge kennis van alles wat met koi te maken heeft.

Stel je vragen via de website. Deze komt bij hun automatisch aan, en zij zullen deze dan ook via de website beantwoorden. Om hun antwoorden te lezen zul je regelmatig de website moeten raadplegen, want zij zullen misschien enkele dagen nodig hebben om deze te beantwoorden. Geef hun die tijd, want misschien moet er wel opzoekwerk gebeuren om het antwoord te ondersteunen.

Zijn er nog mensen die zich geroepen voelen om deze website te voorzien van nieuws of nieuwsitems, en die voldoende informatie hebben om een nieuwsitem te brengen, die mogen zich altijd aanmelden.Reacties

6 reacties tot nog toe

mooi geregeld! succes ermee Ben!

Ton on 18/12/2008 17:22

Veel succes Ben, leuke aanvulling op je hobby

stephan on 18/12/2008 17:48

Luc,ik heb een vraag gesteld aan Ben maar ik zie hem niet staan bij gestelde vragen.Ik kreeg wel een groene balk te zien dat hij verzonden is.Klopt dit.

marco on 18/12/2008 22:15

Dat komt dik voor mekaar.
Kijk er naar uit om alles te volgen .
We kunnen nog veel van je leren Ben .
Bedankt om dit te doen .

Marcel on 18/12/2008 22:39

Dag Marco. Als je de groene balk ziet, dat wil zeggen dat de vraag verzonden is. Ben moet ook de tijd krijgen om deze te beantwoorden, want het is geen automatikske. Vanaf het moment dat Ben deze heeft beantwoord, (en dat kan enkele dagen duren) komt de vraag tevoorschijn.

luc on 19/12/2008 06:52

dit is weer een mooi initiatief

Geerard on 19/12/2008 18:41